ÖZEL HABER/Çankırı’nın Ilgaz ilçesinde, şehir içi yollarda ve kaldırımlarda yapılan iyileştirme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Karayolları 15. Bölge 157. Ilgaz Şube Şefliği’nin kontrol ve tasarrufunda gerçekleştirilen bu düzenlemeler, İstanbul istikametinden çarşı girişine ve Çankırı girişinden belediye binasına kadar olan güzergâhı kapsıyor.

İlçe genelinde senenin belirli dönemlerinde başlatılan bu çalışmalar, yolların ve kaldırımların yenilenmesi, daha güvenli ve konforlu bir kullanım sunulması amacıyla düzenli olarak gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda, Temmuz ayında başlatılan kaldırım yenileme çalışmaları, ilçenin en işlek caddelerinden biri olan İstanbul Caddesi’nde büyük ölçüde tamamlanmış durumda.

İstanbul Caddesi’nde sona eren bu çalışmaların ardından, ilçenin Çankırı girişinde benzer düzenlemelerin yapılması planlanıyor. Bu bölgede de kaldırımların yenilenmesiyle birlikte, Ilgaz’daki yaya ve araç trafiği daha güvenli ve düzenli hale getirilecek.

Yapılan bu iyileştirmeler sayesinde, Ilgaz'da yaşayanlar ve ziyaret edenler, daha modern ve kullanışlı bir şehir alt yapısına kavuşmuş olacak. Karayolları 15. Bölge 157. Şube Şefliği’nin titizlikle yürüttüğü bu çalışmalar, Ilgaz’ın çehresini değiştirmeye devam ediyor.

HABER: Burak Kaya

 

. Karayolları 15. Bölge 157. Ilgaz Şube

Karayolları 15. Bölge 157. Ilgaz Şube Şefliğinin Kontrol Ve Tasarrufunda Gerçekleştirilen Bu Düzenlemeler

Mantar Sezonu Geldi Çattı! Ilgaz'da Toplanan Mantarlarla İlgili Bilinmesi Gerekenler Mantar Sezonu Geldi Çattı! Ilgaz'da Toplanan Mantarlarla İlgili Bilinmesi Gerekenler

Ilgazda Kaldırımlar Yenileniyor Sırada Çankırı Girişi Var Peki Yapılacak Mı2

Kaynak: Burak Kaya