İtfaiye Haftası, ülkemizde her yıl 25 Eylül - 01 Ekim tarihleri arasında kutlanmaktadır. Bu kapsamda Ilgaz Kaymakamı Burak Yılmaz ve Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk, ilçede faaliyet gösteren itfaiye merkezini ziyaret etti. Ziyarette, itfaiye çalışanlarının haftasını kutlayan Kaymakam Yılmaz ve Başkan Öztürk, personele çiçek takdim ederek başarılı çalışmalarından ötürü teşekkür ettiler.

Ziyaret sırasında, itfaiye teşkilatının çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi alan Yılmaz ve Öztürk, zorlu ve hayati görevler üstlenen itfaiye personelinin ilçenin güvenliği için yaptığı fedakârlıkları takdirle karşıladıklarını belirttiler. İtfaiye personeline yönelik olarak yangınsız ve afetsiz bir görev yılı temennisiyle moral veren Kaymakam ve Başkan, ilçedeki yangın güvenliği ve olası afetlere karşı hazırlık konularında da personelin sürekli eğitim aldığını vurguladılar.

Ilgaz'dan Filistin'e Destek! Zulme Karşı Birlikte Ses Yükselttiler Ilgaz'dan Filistin'e Destek! Zulme Karşı Birlikte Ses Yükselttiler

İtfaiye Haftası’nda yapılan bu anlamlı ziyaret, itfaiye personelinin motivasyonunu artırırken, Kaymakam Yılmaz ve Başkan Öztürk’ün destekleyici sözleri, teşkilatın önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Ziyaret, ilçenin güvenliği için ortak çalışma vurgusu ile sona erdi.

Kaynak: Berkay Tozlu