ÖZEL HABER/Türkiye Kayak Federasyonu (TKF) tarafından düzenlenen yaz kondisyon ve güç kampları, Ilgaz Dağı'ndaki Kayak Federasyonu tesislerinde başladı. TKF'nin resmi internet sitesinde yer alan habere göre, 29 Temmuz'da başlayan Alp Disiplini U14-U16 kategorisindeki kamp, 2000 metre rakımlı Ilgaz Dağı'nda 12 sporcunun katılımıyla devam ediyor.

Milli Takım Antrenörü Sergen Örnek ve yardımcı antrenörler Fırat Özgeç ile Betül Kalın gözetiminde, sporcular günde üç antrenman yaparak performanslarını artırıyor. Kamp, 7 Ağustos 2024 tarihinde sona erecek.

Muhammed Cham, Trabzonspor Formasıyla Sahaya Çıkmaya Hazır! Muhammed Cham, Trabzonspor Formasıyla Sahaya Çıkmaya Hazır!

Öte yandan, Biathlon A ve EYOF (Avrupa Gençlik Olimpik Festivali) yaz kampı 8-20 Ağustos tarihleri arasında Ilgaz Dağı'nda gerçekleşecek. Ayrıca, Alp Disiplini kondisyon kampı ise 15-30 Ağustos tarihlerinde aynı bölgede düzenlenecek. Bu kamplar, sporcuların fiziksel dayanıklılığını artırmayı ve yarışmalara en iyi şekilde hazırlanmalarını hedefliyor.

Sporcuların yüksek irtifada antrenman yaparak performanslarını en üst düzeye çıkarmaları bekleniyor. Türkiye Kayak Federasyonu'nun düzenlediği bu kamplar, sporcuların gelecek sezon yarışmalarında başarı elde etmeleri için büyük önem taşıyor.

HABER: Burak Kaya


Ilgaz Dağı'nda Kayakçıların Yoğun Kondisyon Kampı Başladı!-1

Kaynak: Burak Kaya