ÖZEL HABER/ Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk, Ilgaz’ın kardeş şehri olan Başakşehir’den gelen kıymetli misafirlerini Yıldıztepe Turizm ve Kayak Merkezi'nde ağırladı. Ziyaret kapsamında, AK Parti Başakşehir İlçe Başkanı Sebahatdin Kayas ve yönetimi Ilgaz'ı ziyaret ederek, Yıldıztepe’nin eşsiz manzarasında keyifli bir zaman geçirdi.

Çankırı Emniyeti’nden Huzurevi Ziyareti! Büyüklerimize Vefa Buluşması Çankırı Emniyeti’nden Huzurevi Ziyareti! Büyüklerimize Vefa Buluşması

Başkan Öztürk, Başakşehir heyetine nazik ziyaretleri ve Ilgaz’a olan destekleri için teşekkür ederek, kardeş şehir işbirliklerinin daha da güçleneceğini vurguladı. Başkan Kayas ve beraberindeki heyet, Ilgaz'ın turizm ve kayak olanaklarını yakından görme fırsatı buldu.

Kaynak: Şulenaz Durlanık