ÖZEL HABER/ Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk, Çankırı AK Parti İl Başkanı Koray Erdoğan ve ilçe belediye başkanları ile birlikte Atkaracalar İlçesi'nin Ilıpınar Mahallesi'nde bulunan Asker Balıkları’nı ziyaret etti. Ziyaretin, bölgedeki yerel dinamikleri güçlendirmek ve işbirliği olanaklarını değerlendirmek amacıyla gerçekleştirildiği belirtildi.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Atkaracalar’da Tarihi Mekânları Ziyaret Etti TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Atkaracalar’da Tarihi Mekânları Ziyaret Etti

Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk'ten Atkaracalar Ziyareti

Başkan Öztürk, ziyarette ilçe belediye başkanlarıyla birlikte bölgedeki gelişmeleri ve yerel projeleri gözden geçirdiklerini ifade etti. Ziyaret sırasında Atkaracalar Belediye Başkanı Harun Oflaz’ın misafirperverliği ve nezaketinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Öztürk, “Başkan Harun Oflaz’a, sıcak karşılaması ve misafirperverliği için teşekkür ediyorum.” dedi.

Öztürk, ziyaretin ilçe belediyeleri arasında işbirliğini güçlendirme ve yerel yönetimlerin ortak projeler geliştirmesi açısından önemli bir adım olduğunu vurguladı. 

Kaynak: Şulenaz Durlanık