Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar'ın yönlendirmeleriyle, kurumlar ve bölge yöneticilerinin ihtiyaç ve sorunlarını doğrudan yerinde incelemek ve etkili çözümler geliştirmek amacıyla İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Çerkeş'te ilk kez gerçekleştirildi. Bu yeni yaklaşım, bölgesel sorunların daha hızlı çözülmesini hedefliyorı.

Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar'ın başkanlığında, Çerkeş Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu ve Belediye Başkanı Hasan Sopacı'nın ev sahipliğinde Çerkeş Belediye Başkanlığı Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Çankırı Vali Yardımcısı Recep Yüksel, ilçe kaymakamları, belediye başkanları, bölge ve il yöneticileri, yatırımcı kuruluş temsilcileri ve kamu kurum yetkilileri katıldıı.

İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Çankırı'nın Çerkeş İlçesinde İlk Kez Gerçekleştirildi 234

Toplantıda, ilimiz ve ilçemizdeki başlıca faaliyetler, devam eden ve planlanan yatırımlar, mevcut sorunlar, çözüm önerileri ile istek ve talepler ele alındı. Görüşmelerin ardından, dilek ve temennilerle toplantı sona erdi.

Vali Taşolar, İl Koordinasyon Kurulu Toplantılarının daha verimli olması amacıyla her ay farklı bir ilçede düzenleneceğini belirtti.

İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Çankırı'nın Çerkeş İlçesinde İlk Kez Gerçekleştirildi 2

Çerkeş’e Kazandırılan Modern Pazar Yerini Gördünüz mü? Çerkeş’e Kazandırılan Modern Pazar Yerini Gördünüz mü?

İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Çankırı'nın Çerkeş İlçesinde İlk Kez Gerçekleştirildi 25

İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Çankırı'nın Çerkeş İlçesinde İlk Kez Gerçekleştirildi-1

Haber: Burak Kaya

Kaynak: Burak Kaya