ÖZEL HABER/Kurşunlu'da TOKİ tarafından yürütülen 250 bin sosyal konut projesi kapsamında, ilçeye 500 konut ayrıldı. Kurşunlu Belediye Başkanı Şerafettin Uslu, başvuru süreci ve kura çekimiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Üçüncü etap başvurularında 350 kişilik listeden 302 hak sahibi belirlenmişti. Şimdi ise hak sahiplerinin bekleyişi sona eriyor.

Kura çekimi, hak sahiplerinin zaman kaybetmemesi için inşaatı tamamlanmış olan dördüncü etap konutlar için yapılacak. 31 Ekim 2024 tarihinde saat 15.00'te, Ankara Bilkent Plaza A3 Blok 61 numaralı ofiste gerçekleştirilecek kura çekimiyle hak sahipliği ve konut seçimi işlemleri tamamlanacak. Kura sonucunda, belirlenen hak sahipleri konutlarına kavuşurken, kalan konutlar için yeni başvuru tarihleri Kurşunlu Belediyesi tarafından ilerleyen günlerde duyurulacak.

Ünlü Oyuncu Vural Çelik hayatını kaybetti Ünlü Oyuncu Vural Çelik hayatını kaybetti

Başkan Uslu, yaptığı açıklamada, "TOKİ'nin 250 bin sosyal konut projesi çerçevesinde Kurşunlu'ya 500 konut ayrıldı. Üçüncü etapta 302 hak sahibi kaldı ve onların zaman kaybını önlemek adına kura çekimi, dördüncü etap için yapılacak. Kalan konutlar için yeni başvuru tarihleri ise daha sonra ilan edilecektir. Başvurular için ikametgah adresinizin ilçe merkezimizde olması gerekmektedir ve belediyemiz dışında yapılan bilgilere itibar etmeyin," dedi.

Kurşunlu'daki TOKİ projeleri, sosyal konut ihtiyacını karşılamak ve vatandaşların konforlu yaşam alanlarına kavuşmasını sağlamak amacıyla hız kesmeden devam ediyor.

HABER: Burak Kaya

Hak Sahiplerinin Beklediği Gün Geldi Toki̇ Kuraları Çekiliyor (5)
Hak Sahiplerinin Beklediği Gün Geldi Toki̇ Kuraları Çekiliyor (4)

Hak Sahiplerinin Beklediği Gün Geldi Toki̇ Kuraları Çekiliyor (3)Hak Sahiplerinin Beklediği Gün Geldi Toki̇ Kuraları Çekiliyor (2)
Hak Sahiplerinin Beklediği Gün Geldi Toki̇ Kuraları Çekiliyor (1)Hak Sahiplerinin Beklediği Gün Geldi Toki̇ Kuraları Çekiliyor (6)

Kaynak: Burak Kaya