ÖZELHABER/ Çankırı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte üniversite öğrencilerine yönelik sıcak bir karşılama programı düzenledi. İl Müdürü Sadık Ak’ın, Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) Yurtlarında kalacak öğrencilerle bir araya gelerek, “Hoş geldiniz, bu saatten sonra burası sizin eviniz, bu şehir sizin şehriniz” sözleriyle gençlere destek verdiği belirtildi.

Çankırı’yı üniversite eğitimi için tercih eden ve GSB Yurtlarına yerleşen öğrenciler için düzenlenen karşılama programı, gençlere yönelik samimi ve sıcak bir atmosfer sundu. İl Müdürü Sadık Ak, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, GSB Yurtlarının öğrencilerin ikinci evi olduğunu vurguladı ve Çankırı’nın, eğitim hayatları boyunca onlara ev sahipliği yapacağını belirtti. Öğrencilerin Çankırı’da kendilerini evlerinde gibi hissetmeleri ve eğitim hayatlarında başarılı olmaları için tüm imkanların sağlanacağı ifade edildi. Program sonunda öğrencilerle sohbet eden İl Müdürü Sadık Ak, onların taleplerini dinledi ve yurt imkanları hakkında bilgi verdi.

Bu tür karşılama programları, öğrencilerin yeni bir şehre adaptasyon süreçlerini kolaylaştırarak, eğitim hayatlarına motivasyonla başlamalarına yardımcı oluyor.

Çankırı’da 23 Eylül'de Vefat Edenler Çankırı’da 23 Eylül'de Vefat Edenler

Kaynak: Berkay Tozlu