Habertürk’te Dış Haberler Müdürü olarak görev yapan Gözde Şeker gündeme geldi. Bu yazıda "Gözde Şeker kimdir?",  "Gözde Şeker sevgilisi kim?", "Gözde Şeker kaç yaşında?" ve "Gözde Şeker ne iş yapıyor?" sorularının cevaplarını bulabileceksiniz.

Gözde Şeker kimdir?

Gözde Şeker 1987 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitim hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi'nde Radyo ve Televizyon alanında başladı ve ardından İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tiyatro Eleştirmenliği ve Dramaturji bölümünden mezun oldu.

Medya kariyerine 16 yaşında CNN Türk Ekonomi Servisi'nde staj yaparak adım atan Gözde Şeker, ekonomi muhabiri olarak 5 yıl boyunca CNN Türk'te çalıştı. Ardından TRT Türk'ün kuruluşunda önemli bir rol üstlenerek, Bosna-Hersek'te TRT Türk temsilcisi olarak 4 yıl görev yaptı. Bu deneyimlerin ardından Tunus'ta TRT Türk temsilciliğini kurarak burada da başarılı bir performans sergiledi.

Gözde Şeker Kimdir

TRT Türk'ün "Küresel Bakış" programında editörlük yaptıktan sonra, Habertürk'e geçerek çeşitli programların sunuculuğunu üstlendi ve Dış Haberler Müdürü olarak görev yaptı. Medya sektöründeki geniş deneyimi ve uluslararası başarısı ile dikkat çeken Gözde Şeker, haber dünyasında önemli bir isim olarak öne çıkmaktadır.

Orhan Miroğlu kimdir? Kaç yaşında, nereli? Orhan Miroğlu kimdir? Kaç yaşında, nereli?

Gözde Şeker sevgilisi kim?

Habertürk’te Dış Haberler Müdürü olarak görev yapan Gözde Şeker, özel hayatını gizli tutmaya bir hayli özen gösteriyor. Bu nedenle bir sevgilisi olup olmadığı bilinmemektedir.

Gözde Şeker kaç yaşında?

Haber dünyasında önemli bir isim olarak öne çıkan Gözde Şeker 1987 yılında dünyaya gelmiştir ve 2024 yılı itibarıyla 37 yaşındadır.

Gözde Şeker Sevgilisi Kim

Gözde Şeker ne iş yapıyor?

Gözde Şeker, medya sektöründe önemli bir kariyere sahip bir profesyoneldir. Şu anda Habertürk’te Dış Haberler Müdürü olarak görev yapmaktadır. Medya kariyerine CNN Türk'te ekonomi muhabiri olarak başlamış, ardından TRT Türk’ün kuruluş aşamasında ve uluslararası temsilciliklerde görev almıştır. TRT Türk’te Bosna-Hersek ve Tunus'ta temsilcilik yapmış ve "Küresel Bakış" programında editörlük yapmıştır.

Kaynak: Haber Merkezi