ÖZELHABER/ Çankırı Ülkü Ocakları Gökbörü Takımı, Tuz Fest kapsamında düzenlenen Ayak Tenisi Turnuvası’nda büyük bir başarıya imza attı. Yoğun mücadelelere sahne olan turnuvada finale kadar yükselen Gökbörü Takımı, turnuvayı ikincilikle tamamlayarak Çankırı’yı gururlandırdı. Final maçında gösterdikleri üstün performansla dikkat çeken takım, hem taraftarlarından hem de Çankırı Ülkü Ocakları İl Başkanlığı’ndan büyük takdir topladı.

Çankırı Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, yaptığı açıklamada, “Final oynama başarısı göstererek bizleri gururlandıran Ülkü Ocakları Gökbörü takımımıza ve final maçımızda bizleri yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız İsmail Hakkı Esen’e teşekkür ederiz,” ifadelerini kullandı. Takımın bu başarısı, özverili çalışmanın ve destekçilerin katkısının bir yansıması olarak değerlendirildi.

Okan Buruk’tan Beşiktaş Derbisi Öncesi Açıklamalar! Okan Buruk’tan Beşiktaş Derbisi Öncesi Açıklamalar!

Gökbörü Takımı’nın bu başarısı, Çankırı’da spora olan ilgiyi artırma ve gençlerin sportif faaliyetlere yönlendirilmesi açısından önemli bir adım olarak görülüyor. Takım, elde ettiği bu başarıyla gelecek turnuvalarda da iddialı olduğunu kanıtladı.

Kaynak: Berkay Tozlu