İsrail'in gece saatlerinde Gazze Şeridi'ndeki El Aksa Camii'ne düzenlediği hava saldırısında hayatını kaybedenlerin sayısı 21'e yükseldi. Saldırılar, bölgede süren şiddetin artış gösterdiği bir dönemde gerçekleşti.

İsrail ordusunun, Gazze'nin merkezindeki Deir el-Balah'taki camiye yönelik gerçekleştirdiği bu saldırının ardından, bölgedeki durum giderek kritik bir hal alıyor. Gazze'deki Hükümet Medya Ofisi'nden yapılan açıklamada, sivillerin sığındığı İbn Rüşd Okulu'na da bir saldırı gerçekleştirildiği ve bu saldırıda 3 Filistinlinin yaşamını yitirdiği bildirildi. Ayrıca, farklı iki saldırıda toplam 93 sivilin yaralandığı ifade edildi.

Çankırı'da Korkunç Kaza: Gençlerin Yolculuğu Faciayla Sonlandı Çankırı'da Korkunç Kaza: Gençlerin Yolculuğu Faciayla Sonlandı

Geçtiğimiz yıl 7 Ekim'den bu yana devam eden şiddet olayları, uluslararası toplumun büyük bir sessizlik içinde izlediği bir tablo ortaya koyuyor. Saldırıların yoğunluğu, sivillerin yaşamlarını tehlikeye atarken, bölgede insani kriz derinleşiyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı