Muğla'nın Fethiye ilçesinde, sağlıklı yaşamı teşvik etmek amacıyla gerçekleştirilen su altı spor etkinliği büyük ilgi gördü. Dalyan Koyu açıklarında düzenlenen etkinlikte, dalış okulu sahibi Önder Diktaş ve sporcu Sevil Toker, denizin 5 metre altında spor yaptı. Sevil Toker, deniz tabanına serdiği spor matı üzerinde ağırlık kaldırma hareketleri gerçekleştirerek, su altında spor yapmanın dikkat çekici yönlerini sergiledi.

Çankırı'da Mahalle Kültürünü Canlandıran "Gazozuna Voleybol Müsabakası" Çankırı'da Mahalle Kültürünü Canlandıran "Gazozuna Voleybol Müsabakası"

Etkinlik, su altı kamerası ile kaydedildi ve dalgıçların önünde yüzen balıkların oluşturduğu renkli görüntüler etkinliğe ayrı bir görsel şölen kattı. Önder Diktaş, su altı sporunun sağlıklı yaşama dikkat çekmenin etkili bir yolu olduğunu belirterek, "Hem su altının büyüleyici dünyasını tanıtmak hem de sağlıklı yaşamın önemine vurgu yapmak istedik" dedi. Etkinlik, hem spor hem de dalış tutkunları tarafından ilgiyle izlendi ve sağlıklı yaşam konusundaki farkındalığı artırmayı başardı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı