Miss Turkey yarışmasında ilk 20'ye giremeyen İpek Kuşçu kimdir? Olayı ne? Miss Turkey yarışmasında ilk 20'ye giremeyen İpek Kuşçu kimdir? Olayı ne?

Ünlü spor muhabiri Ferudun Niğdelioğlu son günlerde yaptığı spor yorumlarıyla güneme geldi. Bu yazıda "Ferudun Niğdelioğlu kimdir?", "Ferudun Niğdelioğlu ne iş yapıyor?", "Ferudun Niğdelioğlu nereli, kaç yaşında?" sorularının cevaplarını bulabileceksiniz.

Ferudun Niğdelioğlu kimdir?

Gazetecilik kariyerine Güneş Gazetesi'nde başlayan Ferudun Niğdelioğlu, 30 yılı aşkın süre Sabah, Vatan, Hürriyet ve Habertürk gibi prestijli gazetelerde çalışmış ve özellikle Fenerbahçe muhabiri olarak tanınmıştır. 

Fenerbahçe'nin uzun süre başkanlığını yapan Aziz Yıldırım tarafından, Fenerbahçe ile ilgili haberleri nedeniyle cezalı gazeteciler listesine alınan Niğdelioğlu, bu karar sonucunda Fenerbahçe stadı ve tesislerine girme hakkını kaybetti. Yıldırım'a uygulanan yasağın kariyeri üzerinde büyük etkisi oldu ve onu gazetecilik mesleğinden uzaklaşmaya zorladı.

Ferudun Niğdelioğlu Kimdir

Ferudun Niğdelioğlu ne iş yapıyor?

Ferudun Niğdelioğlu, Star Gazetesi'nde spor köşe yazarlığı yapmakta ve çeşitli spor konularında düşünce ve görüşlerini yazmaktadır. Gazetecilik kariyerine ara vermiş olsa da halen dijital platformlar için içerik üretmeye devam ediyor. Niğdelioğlu, spora dair düşünce ve öngörülerini YouTube'daki 'Sansürsüz Futbol' kanalında ve TikTok'taki 'Totikmania' hesabında hayranlarıyla paylaşıyor. Bu çevrimiçi platformlarda sporda olup bitenleri anlatarak pek çok insanın ilgisini çekiyor.

Ferudun Niğdelioğlu Kim

Ferudun Niğdelioğlu nereli, kaç yaşında?

Ferudun Niğdelioğlu'nun doğum tarihi ve yeri hakkında kesin bilgiler bulunmamakla birlikte, genel olarak spor gazeteciliğinde tanınan bir isimdir. Yıllar süren gazetecilik kariyerinde, Türkiye'nin önde gelen spor gazetelerinde çalışmıştır. 

Kaynak: Haber Merkezi