Türk Hava Yolları'ndan Rötar Skandalı: Erzurum-İstanbul Uçuşu 12 Saat Gecikti Türk Hava Yolları'ndan Rötar Skandalı: Erzurum-İstanbul Uçuşu 12 Saat Gecikti

Sakarya'nın Ferizli ilçesinde eski belediye başkanı Ahmet Soğuk, aracında seyir halindeyken uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Yeni Mahalle'deki evinden çıkan Soğuk, 54 UB 554 plakalı Volkswagen marka aracıyla seyir halindeyken kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Kurşunların hedefi olan Soğuk, direksiyon hakimiyetini kaybederek aracıyla tarlaya girdi.

Olayın ardından ihbar üzerine hızla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Soğuk'un kasık bölgesine isabet eden kurşun yarası sonucu hayatını kaybettiğini belirledi. Olayı duyan yakınları, fenalık geçirdi ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ile İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş da olay yerine geldi.

Savcının incelemelerinin ardından Ahmet Soğuk'un cansız bedeni, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsündeki morga sevk edildi. Olay yerinde kurşun yağmuruna tutulan araç, detaylı incelemelerin ardından çekici yardımıyla otoparka götürüldü.

Polis ekipleri, saldırıyı gerçekleştiren kişi veya kişilerin yakalanması için geniş çaplı bir arama çalışması başlattı. Ahmet Soğuk’un öldürülmesi, bölgede büyük bir üzüntü ve tedirginlik yarattı.

Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, “Bugün öğlen saatlerinde Ferizli ilçemizin önceki dönem belediye başkanı Ahmet Soğuk, uğradığı silahlı saldırı neticesinde hayatını kaybetti. Olayın akabinde ekiplerimiz olay yerine intikal ederek delil toplama çalışmasını başlattılar. Cumhuriyet Başsavcımız, il emniyet müdürümüz, kaymakamımız hep birlikte burada olayın aydınlatılması için gayret sarf ediyorlar ve tüm delilleri değerlendirmek konusundaki çalışmalar devam ediyor. İnşallah yakın zamanda bir netice çıkacağını ben ümit ediyorum. Eski belediye Başkanımız Ahmet Soğuk'a Allah'tan rahmet diliyorum, Ferizli ilçemiz ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum” dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı