Ferhat Nasıroğlu, FERNAS Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı olarak otomotiv, enerji, turizm, taahhüt, inşaat malzemeleri, maden ve gıda alanlarında yatırımlar gerçekleştirmektedir. Ayrıca, 2023 genel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) milletvekili olarak da görev yapmaktadır. 

Ferhat Nasıroğlu kimdir?

Ferhat Nasıroğlu, 25 Ocak 1969'da Batman'da doğdu. Baba adı Necat, anne adı Azize olan Nasıroğlu, inşaat mühendisliği eğitimini Doğu Akdeniz Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'nde tamamladı. İş hayatına 1982 yılında kurulan ve 12.000 çalışanı bulunan FERNAS Holding'te üst düzey yöneticilik yaparak başladı. Şirket, otomotiv, enerji, turizm, taahhüt, inşaat malzemeleri, maden ve gıda sektörlerinde önemli yatırımlara sahiptir.

Nasıroğlu, Türkiye Tenis Federasyonu Yönetim Kurulu, Maden Sanayii İşverenleri Sendikası Başkan Yardımcılığı ve Türkiye Müteahhitler Birliği Yönetim Kurulu üyeliği gibi çeşitli üst düzey görevlerde bulundu. Sosyal sorumluluk projelerine önem veren Nasıroğlu, her yıl binlerce dezavantajlı öğrenciye burs sağlayan ve merhum babası Necat Nasıroğlu'nun adını taşıyan eğitim ve kültür vakfının Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğini üstlenmiştir. Ayrıca, Batman Üniversitesi işbirliğiyle gençlerin projelerine destek veren Tekno Kent Bilim Merkezi’nin kuruculuğunu ve yöneticiliğini yapmaktadır.

İyi derecede İngilizce ve Kürtçe bilen Ferhat Nasıroğlu, 2023 genel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Batman milletvekili olarak seçilmiştir. Evli ve üç çocuk babasıdır.

Ferhat Nasıroğlu Kimdir

Ferhat Nasıroğlu nerede görev yapıyor?

Ferhat Nasıroğlu, 2023 genel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Batman milletvekili olarak görev yapmaktadır. Ayrıca, FERNAS Holding'in Yönetim Kurulu Başkanıdır.

Ferhat Nasıroğlu kaç yaşında?

Ferhat Nasıroğlu, 25 Ocak 1969 doğumlu olduğuna göre 2024 itibarıyla 55 yaşındadır.

Ferhat Nasıroğlu evli mi?

Ferhat Nasıroğlu evlidir ve üç çocuğu bulunmaktadır.

Ferhat Nasıroğlu nereli?

Ferhat Nasıroğlu, 25 Ocak 1969'da Batman'da doğmuştur. Bu sebeple aslen Batmanlı olduğu düşünülmektedir.

Ferhat Nasıroğlu kariyeri

Ferhat Nasıroğlu, inşaat mühendisliği eğitimini Doğu Akdeniz Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'nde tamamladı. İş hayatına 1982 yılında kurulan FERNAS Holding'te üst düzey yöneticilik yaparak başladı. Şirket, otomotiv, enerji, turizm, taahhüt, inşaat malzemeleri, maden ve gıda sektörlerinde önemli yatırımlara sahiptir.

Nasıroğlu, Türkiye Tenis Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği, Maden Sanayii İşverenleri Sendikası Başkan Yardımcılığı ve Türkiye Müteahhitler Birliği Yönetim Kurulu üyeliği gibi çeşitli üst düzey görevlerde bulunmuştur. Sosyal sorumluluk projelerine de önem veren Nasıroğlu, her yıl binlerce dezavantajlı öğrenciye burs sağlayan ve merhum babası Necat Nasıroğlu'nun adını taşıyan eğitim ve kültür vakfının Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğini üstlenmiştir. Ayrıca, Batman Üniversitesi işbirliğiyle gençlerin projelerine destek veren Tekno Kent Bilim Merkezi’nin kurucusu ve yöneticisidir.

Funda Arcas kimdir? Evli mi, ne iş yapıyor? Funda Arcas kimdir? Evli mi, ne iş yapıyor?

2023 genel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) milletvekili olarak seçilen Nasıroğlu, iyi derecede İngilizce ve Kürtçe bilmektedir. 

Kaynak: Haber Merkezi