Merkez Hakem Kurulu'nun yeni başkanı, daha önce aynı görevde bulunan Ferhat Gündoğdu oldu. İki yıllık aradan sonra tekrar başkanlığa getirilen Gündoğdu'nun TFF'deki yeni dönemi, İbrahim Hacıosmanoğlu'nun desteğiyle başladı ve Gündoğdu'nun hayatı merak konusu olmaya başladı.

Ferhat Gündoğdu kimdir?

Ferhat Gündoğdu, Kara Harp Okulu'nda 1987-1991 yılları arasında işletme ve yönetim alanında lisans eğitimi almıştır. Spor yönetimi üzerine Ankara Üniversitesi'nde 2002-2004 yılları arasında ve işletme yönetimi üzerine Atatürk Üniversitesi'nde 2005-2007 yılları arasında lisans üstü eğitimlerini tamamlamıştır. 2014 yılında Ankara Üniversitesi'nde spor yönetimi alanında doktora yapmıştır. Ferhat Gündoğdu, 2019 yılında Sabri Çelik başkanlığındaki Merkez Hakem Kurulu'nda üye olarak görev yapmıştır.

Ferhat Gündoğdu Kim

Metin Tokat'ın istifasının ardından 19 Ekim 2021'de Merkez Hakem Kurulu üyesi olarak atanmıştır. TFF bünyesinde MHK Eğitimden Sorumlu üyesi olarak da görev yapmıştır.

Hale Başak Çağlar kimdir? Kaç yaşında, nereli? Hale Başak Çağlar kimdir? Kaç yaşında, nereli?

Spor yöneticiliği alanında Lokman Hekim Üniversitesi'nde akademik görevlerde bulunan Ferhat Gündoğdu, Türk Eğitim Derneği'nde okul yatırımları ve planlama müdürü olarak da görev yapmaktadır.

Ferhat Gündoğdu nereli?

Ferhat Gündoğdu'nun aslen nereli olduğu hakkında herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.

Ferhat Gündoğdu ne iş yapıyor?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yeni Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı olarak atanan Ferhat Gündoğdu'nun asıl mesleği doktorluktur ve Lokman Hekim Üniversitesi'nde akademik görevler üstlenmektedir. Ayrıca bir şirkette Okul Yatırımları ve Planlama Müdürü olarak da görev yapmaktadır.

Kaynak: Haber Merkezi