Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek gündeme geldi. Bu yazıda "Ferdi Zeyrek kimdir?", "Ferdi Zeyrek eşi kim?", "Ferdi Zeyrek kaç yaşında?" ve "Ferdi Zeyrek ne iş yapıyor?" sorularının cevaplarını bulabileceksiniz.

Ferdi Zeyrek kimdir?

Ferdi Zeyrek, 1977 doğumlu bir Manisa'lıdır. Uludağ Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Mimarlık bölümünden mezun olduktan sonra, Manisa'da kendi mimari projeler ve iç tasarım işleri yapan şirketini kurdu. Şehrin imarı ve yeniden yapılaşması konusunda aktif rol oynayan Zeyrek, çeşitli sivil toplum kuruluşlarında ve derneklerde görev almıştır. Manisa Mimarlar Odası'nda yedi yıl yöneticilik ve başkanlık yapmış, Manisa Akademik Odalar Birliği'nde de görev almıştır. Ayrıca, 2012-2014 yılları arasında Manisaspor Yönetim Kurulu'nda bulunmuştur.

2019 yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olarak gösterilen Zeyrek, Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği, Şehzadeler Belediye Meclis Üyeliği ve İmar Komisyonu Üyeliği yapmıştır. CHP Yunusemre İlçe Örgütü'nde İmar Komisyon Başkanlığı yapmış ve CHP Manisa İl Başkanlığı görevini üstlenmiştir. Ferdi Zeyrek, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen Mahalli İdareler Seçimi’nde Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı olarak tarihi bir başarıya imza atmıştır. Evli ve üç çocuk babasıdır.

Ferdi Zeyrek Kimdir

Barış Boyun kimdir? Nereli, ne iş yapıyor? Barış Boyun kimdir? Nereli, ne iş yapıyor?

Ferdi Zeyrek eşi kim?

Ferdi Zeyrek, 2003 yılında Nurcan Zeyrek ile evlenmiş olup, üç kız çocuğunun babasıdır.

Ferdi Zeyrek kaç yaşında?

Ferdi Zeyrek, 1977 yılında dünyaya gelmiştir. Buna göre 2024 yılı itibarıyla 47 yaşındadır.

Ferdi Zeyrek

Ferdi Zeyrek ne iş yapıyor?

Ferdi Zeyrek, mimar ve yerel yönetim uzmanıdır. Manisa'da kendi mimari projeler ve iç tasarım işleri üzerine faaliyet gösteren bir şirket kurmuştur. Ayrıca, şehir imarı ve yeniden yapılaşma konularında aktif rol oynamaktadır. Sivil toplum kuruluşları ve derneklerde çeşitli görevlerde bulunmuş, Manisa Mimarlar Odası'nda başkanlık yapmış, Manisa Akademik Odalar Birliği'nde görev almış ve 2012-2014 yılları arasında Manisaspor Yönetim Kurulu'nda yer almıştır. 31 Mart 2024 tarihinde Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilmiştir.

Kaynak: Haber Merkezi