Denizli'de yaşayan 53 yaşındaki Cennet Şanlıtürk, her gün ziyaret ettiği eşinin mezarında üzücü bir olayla karşılaştı. Eşi Mevlüt Şanlıtürk, 2022 yılında kalp rahatsızlığı nedeniyle hayatını kaybetmişti. Cennet Şanlıtürk, düzenli olarak eşinin kabrini ziyaret ederken, son ziyaretinde mezar mermerlerinin kırıldığını ve zarar gördüğünü fark etti.

Durumu mezarlık görevlilerine ve polis ekiplerine bildiren Şanlıtürk, mezara zarar verenlerin bulunması için şikayette bulundu. "İnsan olan biri bunu yapamaz. Bunu yapan kesinlikle insan değil," diyen Cennet Şanlıtürk, büyük bir üzüntü içinde yaşadığı durumu dile getirdi.

Kırsal Kalkınmaya Yeni Adım: Gümerdiğin Göleti Sulama Projesi Kırsal Kalkınmaya Yeni Adım: Gümerdiğin Göleti Sulama Projesi

Eşinin mezarını en son perşembe günü ziyaret ettiğini ve daha sonra bir düğün için Tavas ilçesine gittiğini belirten Şanlıtürk, dönüşte karşılaştığı manzarayı "Pazartesi günü tekrar geldiğimde eşimin mezarını bu halde gördüm," sözleriyle aktardı. Evlilik tekliflerini reddettiği kişilerden birinin bu durumu yapmış olabileceğini düşündüğünü söyleyen Şanlıtürk, "Bunu yapan kimse benim karşıma çıksın, ne yapacaksa bana yapsın," diyerek adalet talep etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı