TRT Spor Spikeri Erbatur Ergenekon, son günlerde sık sık gündeme geliyor. Bu yazıda "Erbatur Ergenekon kimdir?", "Erbatur Ergenekon kaç yaşında?" ve "Erbatur Ergenekon kiminle evli?" gibi soruların cevaplarını bulabileceksiniz.

Erbatur Ergenekon kimdir?

Erbatur Ergenekon 24 Haziran 1983 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen İzmirli olan Ergenekon, şu anda TRT'de spor spikeri olarak çalışmaktadır. Eğitim hayatına İstanbul'da başlayan Ergenekon, ilköğrenimini Metin Aşıkoğlu İlkokulu'nda, orta öğretimini MEVA Avni Akyol Koleji'nde, ve lise eğitimini Bornova Anadolu Lisesi'nde tamamlamıştır. 

Ergenekon, Yeditepe Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nde eğitimini tamamladı ve daha sonra MBA-Bilgi ve İnovasyon Yönetimi alanında yüksek lisans yaptı. 

Kadir Aydar kimdir? Kadir Aydar'a neden siyasi yasak getirildi? Kadir Aydar kimdir? Kadir Aydar'a neden siyasi yasak getirildi?

Erbatur Ergenekon Kim

Ergenekon, kariyerine TRT'de yayınlanan Stadyum ve Telelig programlarında stajyer olarak başladı, ardından Milliyet ve Fanatik gibi önemli yayın kuruluşlarında staj yaparak tecrübesini genişletti. 2007 yılında Okay Karacan'ın Habertürk Spor ekibine katılarak, Habertürk'te Beşiktaş Muhabirliği ve Dış Haberler Editörlüğü görevlerinde bulunmuştur. Ayrıca 24, Sporblog1, Süper Basket, Formula 1, F1 Racing gibi mecralarda da yazarlık yapmıştır.

Ergenekon, sosyal medyada da oldukça aktif ve Twitter'da 319 bin takipçisi bulunmakta. Ayrıca blogunda spor ve güncel olaylar hakkında yazılar yazarak geniş bir kitleyi hedeflemektedir.

Erbatur Ergenekon Kimdir

Erbatur Ergenekon kaç yaşında?

Erbatur Ergenekon, 24 Haziran 1983 tarihinde dünyaya gelmiştir. Bu bilgiye göre, 2024 yılı itibarıyla Ergenekon'un yaşı 41'dir.

Erbatur Ergenekon kiminle evli?

Ergenekon, Sedef Ergenekon ile evlidir. Sedef Ergenekon, Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde eğitimini tamamlayarak medya sektöründe çalışmaya başlamıştır. Çift, çok sayıda sosyal toplantı ve organizasyona aktif olarak katılıyor ve sıklıkla sosyal medya platformlarında bu anları paylaşıyor.

Kaynak: Haber Merkezi