Ena Strateji ve Finansal Danışmanlık'ın kurucusu Emre Şirin merak ediliyor. Bu yazıda "Emre Şirin kimdir?", "Emre Şirin ne iş yapıyor?", "Emre Şirin nereli?", "Emre Şirin kaç yaşında?", "Emre Şirin'in babası kim?" sorularının cevaplarına ulaşabileceksiniz.

Emre Şirin kimdir?

Emre Şirin, 7 Mayıs 1982 tarihinde İstanbul'un Beykoz ilçesinde dünyaya geldi. Eğitim hayatını Marmara Üniversitesi Muhasebe ve Anadolu Üniversitesi İşletme bölümlerinde tamamladı. Kariyer yolculuğuna, Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği'ne kayıtlı Lisanslı Gayrimenkul Değerleme Uzmanı olarak başladı. On yıldan fazla bir süredir bankacılık sektöründe ticari bankacılıkla başlayıp daha sonra küçük ve orta ölçekli işletmelere geçerek çalışmaktadır. 2003 yılından itibaren Ticari Bankacılık ve Kobi Bankacılığı alanlarında deneyim kazandı ve ING Bank, QNB Finansbank, Şekerbank, Odeabank ile Denizbank gibi önemli finans kuruluşlarında görev yaptı.

Yasemin Ceren kimdir? Kimle evlendi, eşi kim? Yasemin Ceren kimdir? Kimle evlendi, eşi kim?

Emre Şirin Kim

Emre Şirin ne iş yapıyor?

Ena Strateji ve Finansal Danışmanlık'ın kurucusu Emre Şirin, şirketlere ve bireylere finansal yönetim, yatırım ve portföy yönetimi konularında yardımcı olmaktadır. Bu alanlarda öğrenmenize ve büyümenize yardımcı olmak için hem çevrimiçi hem de yüz yüze eğitim sunmaktadır. 

Emre Şirin, ekonomi ve piyasa konularında görüşlerini Sözcü TV, EkoTürk TV, Ekonomi Ekranı, Yeniçağ TV ve Lider Haber gibi televizyon kanallarında yorumcu olarak paylaşmaktadır. Ayrıca piyasa ve ekonomiye dair öngörülerini kendi YouTube kanalında izleyicileriyle paylaşıyor. Ayrıca para analizi sitesinde köşe yazıları yazarak ekonomi dünyasını da yakından takip ediyor.

Emre Şirin Kimdir

Emre Şirin nereli?

Emre Şirin, İstanbul'un Beykoz ilçesinde doğmuştur fakat aslen nereli olduğuyla ilgili herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.

Emre Şirin kaç yaşında?

Emre Şirin, 7 Mayıs 1982 tarihinde dünyaya gelmiştir ve 2024 yılı itibarıyla 42 yaşındadır.

Emre Şirin'in babası kim?

Emre Şirin'in babası hakkında kamuya açık detaylı bilgi bulunmamaktadır. Ancak, ailevi bilgiler genellikle özel ve kişisel nitelikte olduğundan, Emre Şirin'in babasıyla ilgili daha fazla bilgiye ulaşmak için Emre Şirin'in kendi paylaşımlarını veya biyografik kaynakları takip etmek en doğrusu olacaktır. 

Kaynak: Haber Merkezi