ÖZELHABER/ Eldivan Belediye Başkanı Mustafa Lafcı'dan Eldivan'a büyük bir müjde! Eldivan’a yapılacak olan Gençlik Merkezi için Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Ata Öztürk ile yapım protokolü imzalandı. Bu önemli projeye destek veren Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu ve AK Parti İl Başkanı Koray Erdoğan başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Ümit Milli Takımı'nın Golcüsü Erencan Yardımcı: "A Milli Takım’a gitmek için elimden geleni yapıyorum" Ümit Milli Takımı'nın Golcüsü Erencan Yardımcı: "A Milli Takım’a gitmek için elimden geleni yapıyorum"

Eldivan’a kazandırılacak bu yeni Gençlik Merkezi, gençlerimizin sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerini gerçekleştirebileceği modern bir tesis olacak. İmza töreninde konuşan yetkililer, Gençlik Merkezi’nin ilçeye büyük katkı sağlayacağını ve gençler için önemli bir buluşma noktası olacağını belirtti.
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, proje ile ilgili yaptığı açıklamada, “Gençlerimizin daha iyi şartlarda spor yapabilmesi ve sosyal faaliyetlerde bulunabilmesi için bu tür yatırımları önemsiyoruz. Eldivan’a hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Eldivan Belediye Başkanı Mustafa Lafcı, protokolün imzalanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Söz verdik ve yapıyoruz. Bu tesis, gençlerimizin gelişimine büyük katkı sağlayacak” ifadelerini kullandı. AK Parti İl Başkanı Koray Erdoğan ise, “Eldivan için uzun zamandır planladığımız bu projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

Kaynak: Berkay Tozlu