Ünlü Gazeteci Ebru Baki son günlerde sık sık gündeme geliyor. Bu yazıda "Ebru Baki kimdir?", "Ebru Baki nereli?", "Ebru Baki kaç yaşında?", "Ebru Baki evli mi?" sorularına cevap bulabileceksiniz.

Ebru Baki kimdir?

Ünlü gazeteci Ebru Baki, 1975 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümünden birincilikle mezun oldu. Üniversite yıllarında Hürriyet Gazetesi Ekonomi Servisi'nde staj yaptı ve burada bazı haber ve fotoğrafları Cumhuriyet Dergisi'nde ödüller kazandırdı.

Ayşegül Çıdamlı kimdir? Nereli, ne iş yapıyor? Ayşegül Çıdamlı kimdir? Nereli, ne iş yapıyor?

Mezuniyetinin ardından Marmara Üniversitesi İDBF Uluslararası İktisat Bölümü'nde eğitim gördü ve çeşitli burslarla desteklendi. Gazetecilik kariyerine Hürriyet Gazetesi'nde başlayan Baki, burada 7 yıl boyunca çalıştıktan sonra CNN Türk'e geçti ve ekonomi haberleri sundu.

Ebru Baki

Demirören Medya'nın yönetimine geçişinden sonra CNN Türk'ten ayrılan Ebru Baki, Habertürk kanalına katıldı ve uzun süre "Para Gündem" programını Bülent Aydemir ve çeşitli yorumcularla birlikte sundu. Son zamanlarda ise Sözcü TV'de ekonomi programlarına katılarak kariyerine devam etmektedir.

Ebru Baki nereli?

Ünlü gazeteci Ebru Baki, İstanbul'da doğup büyümüştür falan aslen nereli olduğuna dair herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.

Ebru Baki kaç yaşında?

Ebru Baki 1975 yılında dünyaya gelmiştir. Buna göre 2024 yılı itibarıyla 49 yaşındadır.

Ebru Baki Kim

Ebru Baki evli mi?

Ebru Baki, kariyeri ve gazetecilik başarılarıyla tanınan bir isimdir. Hem Türkiye'de hem de uluslararası alanda aldığı eğitimlerle öne çıkan Baki'nin özel hayatıyla ilgili herhangi bir bilgi bulunmamaktadır. Evli olup olmadığı veya sevgilisinin kim olduğu konularında net bir bilgiye sahip olunmamakla birlikte, hayranları tarafından bu konular yoğun ilgi görmektedir. Ebru Baki'nin gündemi genellikle iş ve kariyer odaklı olmuştur.

Kaynak: Haber Merkezi