Yıldıray Oğur kimdir? Nereli? Yıldıray Oğur kimdir? Nereli?

Bu hafta Çankırı'da sıcaklıklar ciddi şekilde yükselecek. Sıcak hava dalgasının etkisiyle, gün boyunca oldukça yüksek sıcaklıklar yaşanacak. Hava durumunu dikkatle takip etmek ve olumsuz hava koşullarına karşı hazırlıklı olmak önem taşıyor. Çankırı'da bu hafta genel olarak sıcak ve güneşli hava şartları bekleniyor, bu nedenle dışarıda geçirilen zamanlarda su tüketimine özen göstermeli ve aşırı sıcaktan korunmak için gerekli önlemleri almalısınız. 

19 Ağustos Pazartesi günü, Çankırı'da sıcak hava dalgasının etkili olması bekleniyor. Bu nedenle, olumsuz hava koşullarına karşı dikkatli ve tedbirli olunması önemlidir. Gün boyunca güneşli hava hakim olacak ve sıcaklıklar 37 dereceye kadar yükselebilecek. Hissedilen sıcaklık ise 30 derece civarında olacak. Rüzgar genellikle sakin kalacak. Çankırı'da bugünkü yağış ihtimali yüzde 10 civarında, nem oranı ise yüzde 39 olarak tahmin ediliyor. Çiy noktası 10 derece, basınç değeri ise 1013 mb olacak.

Yarın, 20 Ağustos'ta, Çankırı'da sabah saatlerinde hava açık ve sıcaklık 17 derece olacak. Gün ortasında hava sıcaklığının 29 dereceye çıkması, akşam saatlerinde ise 30 derece olması bekleniyor. Gece sıcaklığının ise 20 derece civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Önümüzdeki hafta Çankırı'da sıcaklıkların oldukça yüksek olması bekleniyor. En yüksek sıcaklıkların 38 dereceye kadar çıkması, en düşük sıcaklıkların ise 15 derece civarında olması öngörülüyor. Sıcak hava koşullarına hazırlıklı olunması tavsiye edilir.Çankırı'da Bu Hafta Hava Durumu

Çankırı'da bu hafta hava durumu şu şekilde olacak:

  • 19 Ağustos Pazartesi günü güneşli olacak ve hava sıcaklığı en düşük 18, en yüksek 37 dereceyi bulacak.
  • 20 Ağustos Salı günü güneşli olacak ve hava sıcaklığı en düşük 19, en yüksek 37 dereceyi bulacak.
  • 21 Ağustos Çarşamba günü parçalı bulutlu olacak ve hava sıcaklığı en düşük 19, en yüksek 37 dereceyi bulacak.
  • 22 Ağustos Perşembe günü parçalı bulutlu olacak ve hava sıcaklığı en düşük 18, en yüksek 34 dereceyi bulacak.
  • 23 Ağustos Cuma günü parçalı bulutlu olacak ve hava sıcaklığı en düşük 18, en yüksek 33 dereceyi bulacak.
  • 24 Ağustos Cumartesi günü parçalı bulutlu olacak ve hava sıcaklığı en düşük 17, en yüksek 32 dereceyi bulacak.
  • 25 Ağustos Pazar günü parçalı bulutlu olacak ve hava sıcaklığı en düşük 17, en yüksek 31 dereceyi bulacak.

Kaynak: Haber Merkezi