Denizli, Merkezefendi ilçesi Şemikler Mahallesi Hüseyin Çokal Caddesi'nde meydana gelen bir kaza sonucunda motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

İzmir'de 1 Mayıs kutlamaları İzmir'de 1 Mayıs kutlamaları

Olay, Osman K. adlı sürücünün yönetimindeki 20 DM 668 plakalı Opel marka otomobiliyle U dönüşü yapmak istediği sırada gerçekleşti. Bu esnada, 20 AKL 743 plakalı motosikleti kullanan Mehmet Arda Saylan (18), Osman K'nin manevrası nedeniyle araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle Saylan, motosikletten yola savruldu. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Sağlık ekipleri Saylan'a ilk müdahaleyi yaparken, ne yazık ki genç sürücü hayatını kaybetti.

Otomobil sürücüsü Osman K. ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Ayrıca, Olay Yeri İnceleme ekipleri ve savcı da bölgede incelemelerde bulundu. Yapılan incelemelerin ardından Saylan'ın cansız bedeni otopsi için Pamukkale Üniversitesi Morgu'na götürüldü. Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan cadde, araçların çekilmesi ve cenazenin kaldırılmasının ardından yeniden açıldı.

Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

A W185405 02

Kaynak: İhlas Haber Ajansı