Deniz Akkaya’nın kızı ile olan sorunları nedir? Deniz Akkaya'nın, kızının kendisine zarar verdiğini söyledi. Doğru mu? Deniz Akkaya’nın Açıklamaları büyük tepki topladı. Peki. Deniz Akkaya’nın Kızı Kimdir, kaç yaşında, nereli? Deniz Akkaya’nın kızına ne oldu?

Ayşe Önbilgin KİMDİR?

2009 doğumlu olan Ayşe Önbilgin 16 yaşındadır. Deniz Akkaya (Türk manken, oyuncu ve sunucusu), Efe Önbilgin (Medya sektöründe önemli yerlerde çalışan bir iş adamı) ilişkisinden doğan kızlarıdır.

Deniz Akkaya KİMDİR?

Hayri Kozanoğlu kimdir? Aslen nereli? Hayri Kozanoğlu kimdir? Aslen nereli?

Efe Önbilginin 2009 doğumlu kızı Ayşe’nin annesi olan Deniz Akkaya, 3 Ağustos 1977 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Kayseri Akören'in Uzun yayla Köyü'nden Çerkes kökenli bir ailenin kızıdır. Deniz Akkaya, Türk manken, oyuncu ve sunucusudur.

Efe Önbilgin KİMDİR?

Deniz Akkaya’nın 2009 doğumlu kızı Ayşe’nin babası olan Efe Önbilgin, medya sektöründe önemli pozisyonlarda görev almış bir iş adamıdır. Önbilgin, CNN Türk’te genel müdür olarak görev yaptı ve daha sonra aynı görevi yapmak için TNT kanalında geçmiştir.

Deniz Akkaya’nın kızı ile olan sorunları nedir? Deniz Akkaya'nın, kızının kendisine zarar verdiğini söyledi. Doğru mu? Deniz Akkaya’nın Açıklamaları büyük tepki topladı. Peki. Deniz Akkaya’nın Kızı Kimdir, kaç yaşında, nereli? Deniz Akkaya’nın kızına ne oldu?

Deniz Akkaya, 16 yaşındaki kızı Ayşe ile yaşadığı ciddi sorunları ve kavgaları sosyal medyada üzerinden duyurdu. 2009 yılında Efe Önbilgin ile ilişkisinden doğan kızı Ayşe'nin kendisine zarar verdiğini açıklayan Deniz Akkaya, açıklamalarıyla gündeme damga vurdu. Akkaya, kızının kendisinden habersiz yurt dışı planları kurduğunu öğrenince telefonuna el koyduğunu ve sonrasında kızının kendisini balkona kilitlediğini söyledi.

Peki. Kredi Kartı Olayı ve Yurt Dışı Planları NEDİR?

Deniz Akkaya, kızının kendisinden habersiz daha önce de arkadaşının kredi kartını patlattığını ve yurt dışı planları yaptığını bu planları öğrendiğinde de kızının telefonuna el koyduğunu belirtti. Akkaya, kızının fiziki olarak kendisine saldırıda bulunduğunu ve ardından balkona kilitlediğini söyledi. Bu durumu sosyal medyada paylaşan Deniz Akkaya, komşularının ve güvenlik görevlilerinin müdahaleleri sonucunda kurtulduğunu dile getirdi. Ayrıca, kızının polislere de karşı çıktığını ve kendisine iftiralarda bulunduğunu belirtti. Akkaya, yaşadığı bu durumu sosyal medyada dile getirerek sesini duyurmaya çalıştığını vurguladı.

Deniz Akkaya'nın "telefonunu aldığım için bana şiddet uyguladı" dediği kızının olay hakkındaki ifadesinde. Meğer mesele telefon olmadığı ortaya çıktı.

Ayşe Önbilginin ifadesinde annesi ile son dört yıldır tartıştıklarını son 8-9 aydır da şiddete maruz kaldığını anlattı. Olayın yaşandığı gün de okuldayken annesi ile telefonda tartıştıklarını eve gelince de tartışmanın büyüdüğünü söyleyen Ayşe Önbilgin ifadesinde şunları dile getirdi, "Saat 20:00 sularında annem beni yanına çağırıp bana bağırmaya başladı. Bana senden hiç sevmiyorum, seni istemiyorum, artık git babanla yaşa, beni çok yordun gibi söylemlerde bulunuyordu. Sonra bana odana git ya babanı ara ya dedene haber ver evden çık dedi. Ben odama gidip yata oturdum, babama yazacağım sırada annem de peşimden geldi. Yatağımın üzerinde duran büyük kablosuz kulaklığımı alıp bana doğru fırlattı. İçinde demir termos bulunan çantamı bana doğru fırlattı. Çeneme geldi. Canım acıdığı için 'oha' dedim. Bana hemen kalk makineyi boşalt, ben senin hizmetçin miyim? dedi.Ben de 'anne zaten hep yapıyorum, sadece bugün yapmadım' şeklinde konuştu.

Deniz Akkaya’nın Kızına Ne oldu? Şimdi ne yapıyor? İşte Cevaplar…

Deniz Akkaya'nın kızı Ayşe'nin mahkeme kararınca babası Cengiz Efe Önbilgin'e verildi. Akkaya ve Özbilgin arasındaki davada görülen duruşmanın ara kararında mahkeme ikilinin kızı Ayşe'nin Sosyal Hizmetler Kurumu'nda kalmasını doğru bulmadı. Ayşe’nin babası Önbilgin'in dilekçesindeki talebi doğrultusunda Çocuk Esirgeme Kurumu'nda kalan küçük kızın babasına teslim edilmesine mahkeme kararınca uygun görüldü. Baba Önbilginin mahkemeye sunduğu dilekçede Ayşe'nin Çocuk Esirgeme Kurumu'nda kalmasının kendisi için haksızlık oluşturacağı dile getirdi.

Avukat Şeyda Yıldırım’ın yayınladığı yazıda, "28.05.2024 tarihinde İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı üzerine Sarıyer Çocuk Büro Amirliğince Marmara Çocuk Destek Merkezi’ne teslim edilen Ayşe İstanbul 4. Aile Mahkemesi ve İstanbul 3. Çocuk Mahkemesi’nin 14.06.2024 tarihli kararları doğrultusunda babası Efe Önbilgin tarafından teslim alındı. Devam eden yargılama süreçleri ve mevcut yayın yasağı kararları nedeniyle sadece bu kadar bilgi vermekle yetiniyor ve mutluluğumuzun resmini sizlerle paylaşıyorum. Başta Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Marmara Çocuk Destek Birimi, değerli hocalarımız, tüm personel ve Ayşe’nin üstün yararı için emek veren herkese teşekkür ediyoruz. Henüz hiçbir şey bitmiş değil ama bugünün Ayşe’nin yeni hayatının ilk günü olması ve önündeki uzun yıllarda yüzünün hep gülmesi tek dileğimizdir..." ifadelerinde bulundu.

Muhabir: Berkay Tozlu