Cumhuriyetimizin 101. yıl kutlamaları kapsamında Dr. Refik Saydam İlkokulu 2/C sınıfı öğrencileri, anlamlı bir çalışmaya imza attı. Ahmet Batın Keklik, Sude Naz Şenol ve Ayşe Elmira Cesur isimli öğrenciler, Okul Müdürü Melek Dernek Dulkadiroğlu ve sınıf öğretmeni Esra Aydın'ın rehberliğinde "Cumhuriyet Postası" isimli özel bir gazete hazırladılar. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı anısına çıkardıkları bu gazete, Cumhuriyetin kurulduğu güne dair önemli olayları ve Mustafa Kemal Atatürk'ün yaşamından kesitleri içeriyor. "Efendiler Yarın Cumhuriyeti İlan Edeceğiz!" başlığıyla yayımlanan gazete, özgürlük ve eşitlik gibi önemli konulara da değiniyor.

Çankırı Valisi Sn. M. Fırat Taşolar ve İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Öztürk'e takdim edilen gazete, büyük ilgi gördü. Vali Taşolar, gazeteyi dikkatle inceleyerek öğrencilere tebriklerini iletti ve hatıra fotoğrafı çektirdi. Bu anlamlı çalışma ile öğrenciler, Cumhuriyetimizin değerlerini gelecek nesillere aktarmak adına önemli bir adım atmış oldular.


Cumhuriyet Bayramı'na Özel Gazete Çankırılı Minikler 'Cumhuriyet Postası' Hazırladı (1)Cumhuriyet Bayramı'na Özel Gazete Çankırılı Minikler 'Cumhuriyet Postası' Hazırladı (2)

MİT, TUSAŞ saldırısı sonrası PKK/YPG'ye ait 120 hedef vurdu MİT, TUSAŞ saldırısı sonrası PKK/YPG'ye ait 120 hedef vurdu

Cumhuriyet Bayramı'na Özel Gazete Çankırılı Minikler 'Cumhuriyet Postası' Hazırladı (3)

Kaynak: Haber Merkezi