Çankırı AK Parti'den Şok İstifa: “Liyakatli Kimse Kalmadı” Diyerek Ayrıldı! Çankırı AK Parti'den Şok İstifa: “Liyakatli Kimse Kalmadı” Diyerek Ayrıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin 953. yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde bugün Bitlis'in Ahlat ilçesine bir dizi ziyaret gerçekleştirecek. Erdoğan, öğlen saatlerinde Bitlis il merkezinde kamu ve özel sektör yatırımlarının toplu açılış törenlerine katılacak. Ardından Ahlat’a geçerek Selçuklu Meydan Mezarlığı'nı ziyaret edecek ve Çarho mevkiinde bulunan Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki 1071 Sultan Alparslan Otağı'nda halka hitap edecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahlat Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabine toplantısı gerçekleştirecek ve geceyi burada geçirecek. Erdoğan ve devlet yetkilileri, 26 Ağustos'ta Muş'un Malazgirt ilçesinde düzenlenecek Malazgirt Zaferi'nin 953. yılı kutlamalarına katılacak. 

MHP lideri Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakı ortakları, bakanlar ve kuvvet komutanları da etkinliklerde Erdoğan'a eşlik edecek. Ahlat'ta, Erdoğan'ın ziyaretine hazırlıklar tamamlandı ve ilçede Cumhurbaşkanının fotoğrafları ile süslemeler yapıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı