Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay’ın Antakya ilçesinde deprem konutlarının anahtar teslim töreninin ardından, İpek ailesini yeni evlerinde ziyaret etti. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından inşa edilen ve tamamlanan 29 bin 311 afet konutunun teslim töreni, Gülderen Konutları’nda gerçekleştirildi.

Anahtar teslim töreninin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, depremde evleri yıkılan İpek ailesini ziyaret ederek ailenin üç çocuğuna hediyeler sundu. Bu sürpriz ziyaretten büyük mutluluk duyan aile, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın evlerini ziyaret ettiğini duyunca heyecanlandıklarını ifade etti.

Başkan Ahmet Aras'tan Yeşilay Muğla Şubesine Destek Ziyareti Başkan Ahmet Aras'tan Yeşilay Muğla Şubesine Destek Ziyareti

Ahmet İpek, “Bugünkü misafirimiz Cumhurbaşkanımız oldu. Çok mutlu oldum, verdikleri ev harika, her şey son teknolojiyle donatılmış” dedi. Evin her şeyinin eksiksiz yapıldığını belirten Ceylan İpek ise, “Cumhurbaşkanımız hiç beklemediğimiz anda geldi. Kapıda görünce şok oldum. Çok güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmüşler. Gerçekten çok beğendik” şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı