Tekirdağ'da Bulgaristan vatandaşları erken seçim için oy kullandı Tekirdağ'da Bulgaristan vatandaşları erken seçim için oy kullandı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Genel Başkanlığı'na seçilen Osmaniye Milletvekili Asu Kaya, ilk ziyaretini memleketi Osmaniye'ye gerçekleştirdi. Kaya, 4 Ağustos Pazar günü yapılan 15. Kadın Kolları Kurultayı'nda 477 oy alarak genel başkanlığa getirildi.

Osmaniye il teşkilatında partililerle bir araya gelen Kaya, göreve nasıl layık görüldüğünü ve memleketinin sorunlarını nasıl çözeceğini anlattı. Kaya, "Osmaniye milletvekilimiz şimdi yurt çapında çalışacak. Osmaniye'nin geri planda kalması gibi bir durum asla söz konusu değil," diyerek Osmaniye’nin Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde her zaman söz sahibi olacağını vurguladı.

Kaya, Osmaniye'nin ihtiyaçlarına yönelik çalışmalarının aynı titizlikle devam edeceğini belirterek, "Osmaniye'nin her bir problemi ve sorunu Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde söz bulmaya devam edecek. Hiç kimsenin şüphesi olmasın, Osmaniye'de CHP mücadelesi ile yükselişimiz sürecek. Çalışmalarımıza, hane ve kırsal bölgedeki çalışmalarımıza aynı prensipte devam edeceğiz," dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı