CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde düzenlenen 14. Gazipaşa Çekirdeksiz Nar ve Tropikal Meyve Festivali'nin açılışına katıldı. Partililerle bir araya geldiği toplantıda, yerel seçimlerde elde ettikleri başarıları vurgulayarak, "Türkiye’de yerel seçimlerde partimiz birinci oldu. Önümüzdeki yıllarda gerçekleşecek genel seçimde de aynı başarıyı sürdürüp iktidar olmak istiyoruz" dedi.

Özel, 18 Mart'ta Gazipaşa’ya geldiğini hatırlatarak, yerel seçimlerde önseçim talebinin önemli olduğunu ifade etti. Mevcut başkanın önseçimi kazanarak adaylık sürecine girdiğini belirten Özel, "Anketler Gazipaşa’da seçimleri kazanacağımızı gösteriyordu. 31 Mart'ta Gazipaşa’yı tekrar kazandık ve Antalya’da 16 ilçeyi CHP ile tanıştırdık" dedi.

Özel, örgütlerin çabasıyla Türkiye’deki tüm sorunların çözümünün Cumhuriyet Halk Partisi’nde olduğunu ifade ederek, "İktidar olma sözü veriyoruz" şeklinde konuştu. 

Dışişleri Bakanı Fidan ve İranlı Mevkidaşı Erakçi ortak basın toplantısı düzenledi Dışişleri Bakanı Fidan ve İranlı Mevkidaşı Erakçi ortak basın toplantısı düzenledi

Toplantının ardından Özel ve partililer, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı