ÖZEL HABER/Çankırı’nın Çerkeş ilçesinde şehir içi yolların yenilenmesine yönelik çalışmalar hızla devam ediyor. Çerkeş Belediyesi, ilçenin mahalle ve caddelerinde yürüttüğü asfaltlama çalışmalarıyla, altyapı sorunlarını birer birer çözüme kavuşturuyor. Bu kapsamda, Karalar Mahallesi'nde birçok sokak yeni sıcak asfaltla kaplandı ve yol çalışmaları başarıyla tamamlandı.

Çerkeş’te Yol Çalışmaları Tam Gaz! Başkan Sopacı, Asfalt Sezonunu Iyi Değerlendiriyor.6

Karalar Mahallesi'ndeki asfaltlama çalışmalarında, Mustafa Çağatay Uluçay Sokak, Bayır Sokak, Yemen Sokak, Yenigün Sokak, Plevne Sokak, Reis Mahmut Hidayetoğlu Sokak, Mehter Sokak ve Doğankent Sitesi yolu yenilendi. Çerkeş Belediyesi'nin bu yoğun çabaları, ilçenin ulaşım altyapısını daha modern ve konforlu bir hale getirme amacını taşıyor.

Çerkeş’te Yol Çalışmaları Tam Gaz! Başkan Sopacı, Asfalt Sezonunu Iyi Değerlendiriyor.23

Çerkeş için yoğun çalışmalar sürüyor! Çerkeş için yoğun çalışmalar sürüyor!

Çalışmalar Karalar Mahallesi ile sınırlı kalmadı. Çerkeş Belediyesi, asfaltlama projelerini Ulusu Mahallesi'ne taşıyarak ilçedeki yol yenileme faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Sırada Ulusu Mahallesi var" başlığı ile yeni çalışmaların başladığını duyurdu. Başkan Sopacı, paylaşımında, "Hız kesmeden devam ediyoruz. İlçemiz Ulusu Mahallesi Sosyal Tesis Yolumuzda sıcak asfalt yol çalışmalarımızı başlattık. Daha güzel ve daha konforlu bir Çerkeş için çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

Çerkeş’te Yol Çalışmaları Tam Gaz! Başkan Sopacı, Asfalt Sezonunu Iyi Değerlendiriyor.3

Belediye Başkanı Hasan Sopacı’nın liderliğinde, Çerkeş’in modern ve konforlu yollarla donatılması için çalışmalar aralıksız sürüyor. Bu yenileme projeleri, ilçenin ulaşımını iyileştirmenin yanı sıra, bölge halkının yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor. Başkan Sopacı, vatandaşlara sundukları bu hizmetlerin devam edeceğini belirterek, Çerkeş’in her geçen gün daha yaşanabilir bir ilçe haline geldiğini vurguladı.

Çerkeş’te Yol Çalışmaları Tam Gaz! Başkan Sopacı, Asfalt Sezonunu Iyi Değerlendiriyor.64
Çerkeş’te Yol Çalışmaları Tam Gaz! Başkan Sopacı, Asfalt Sezonunu Iyi Değerlendiriyor.232

Kaynak: Burak Kaya