Çankırı’nın Çerkeş ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, cip ile motosikletin çarpışması sonucu bir kişi yaralandı. Kaza, Çerkeş ilçesi Karamuklu Mahallesi Namık Kemal Kılıç Caddesi'nde gerçekleşti. Alınan bilgilere göre, B.G. idaresindeki 09 AHG 888 plakalı cip, tali yoldan çıkan R.A. yönetimindeki 18 ACA 661 plakalı motosiklet ile çarpıştı.

Çerkeş’te Yol Çalışmaları Tam Gaz! Başkan Sopacı, Asfalt Sezonunu iyi Değerlendiriyor. Çerkeş’te Yol Çalışmaları Tam Gaz! Başkan Sopacı, Asfalt Sezonunu iyi Değerlendiriyor.

Çarpışmanın şiddetiyle yola savrulan motosiklet sürücüsü R.A., olay yerinde yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralı motosiklet sürücüsü, Çerkeş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazanın meydana geliş nedeni ve ayrıntılarıyla ilgili incelemeler başlatılırken, olayın daha fazla yaralanma ya da can kaybı olmadan atlatılmış olması teselli verici bir gelişme olarak değerlendirildi. Trafik kazasının ardından bölgede güvenlik önlemleri alındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı