Çerkeş'in Kurtçimeni kavşağında, D-100 karayolunda meydana gelen trafik kazasında toplamda 6 kişi yaralandı. Olay, 15:23 sularında İstanbul istikametine giden iki aracın çarpışması sonucunda gerçekleşti. Kaza anında araçlarda bulunan S.G. (73), E.G. (70), H.Ö. (33), Ş.Ö., İ.Ö. (30) ve A.Ö. yaralanarak hastaneye kaldırıldılar.

Kazanın hemen ardından olay yerine ilk yardım, polis ve jandarma ekipleri intikal etti. Yaralılara kaza yerinde ilk müdahale yapıldıktan sonra, Çerkeş Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Yaralıların durumlarının ciddiyeti hakkında henüz bir bilgi verilmedi.

Kazanın nedeni ve detaylarıyla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Yetkililer, kaza ile ilgili incelemelerini sürdürüyor. Kazanın ardından D-100 karayolu kısa süreliğine trafiğe kapandı, bu da bölgedeki araç akışını etkiledi. Olayla ilgili gelişmeler takip ediliyor.

Çerkeş İlçesi Jandarma Komutanlığı Personeli Başarı Belgesiyle Ödüllendirildi! Çerkeş İlçesi Jandarma Komutanlığı Personeli Başarı Belgesiyle Ödüllendirildi!

Çerkeş’te Trafik Kazası 6 Yaralı, Soruşturma Başlatıldı!-1

6 Yaralı, Soruşturma Başlatıldı!

Kaynak: Haber Merkezi