Çerkeş'te çocukların geleceği için fidanlar toprakla buluştu Çerkeş'te çocukların geleceği için fidanlar toprakla buluştu

Yaklaşık üç yıldır Çerkeş’te görev yapan Çerkeş Emniyet Müdürü Ali Asker Bayar, tayini dolayısıyla ilçeden ayrıldığını açıkladı. Bayar, Çankırı İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanması nedeniyle Çerkeş İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki görevinden bugün itibarıyla ayrıldığını duyurdu.

Müdür Bayar, veda mesajında Çerkeş halkından helallik isteyerek şunları söyledi: "Yaklaşık 3 yıllık görev sürem boyunca Çerkeş’in huzur ve güvenliğini sağlamak adına mesai arkadaşlarımla elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret gösterdik. Şimdi ise Çankırı’da aynı azim ve kararlılıkla Çankırılı vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğim."

Çerkeş’te görev süresi boyunca Kaymakam Emir Osman Bulgurlu başta olmak üzere, adliye, belediye, kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları, basın kuruluşları, muhtarlar ve esnafla iş birliği içinde çalıştıklarını belirten Bayar, özellikle Çerkeş’in gençleri ve çocukları için güvenli bir ortam oluşturma çabasında olduklarını vurguladı.

Emniyet Müdürü Ali Asker Bayar, görev süresi boyunca kendisine destek veren tüm paydaşlara, fedakâr mesai arkadaşlarına ve Çerkeş halkına teşekkür ederek, şunları ekledi: "Hakkınızı helal edin, benim de hakkım varsa helal olsun. Aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum. Çerkeş halkına sağlıklı ve huzurlu yarınlar diliyorum." Dedi.

Kaynak: Burak Kaya