Paylaştığı temizlik videolarıyla dikkat çeken Influencer Cem Özkök'ün annesi genç görüntüsüyle dikkat çekti. Bu yazıda "Cem Özkök annesi kim?", "Cem Özkök kimdir?" sorularının cevaplarını bulabileceksiniz.

Cem Özkök annesi kim?

Cem Özkök'ün annesi Arzu Güzen ile ilgili kamuoyuyla paylaşılmış pek fazla bilgi bulunmamaktadır.Öte yandan Cem Özkök'ün annesi Arzu Güzen'in İstanbul'da yaşadığı bilinmektedir. Cem Özkök'ün babası ise, uzun yol kaptanı olarak çalışmaktadır. Özkök, Armağan Çağlayan'ın programında yaptığı açıklamalarda, babasıyla çok uzun yıllardır görüşmediğini ifade etmişti.

Cem Özkök Annesi

Cem Özkök kimdir?

Cem Özkök, Türk sosyal medya fenomeni olarak Instagram ve TikTok platformlarında içerik üretmektedir. İlk olarak temizlik videolarıyla dikkat çekmiş ve detaylı temizlik yöntemleriyle izleyicilerin rahatlamasını sağlamıştır. Sağlıklı beslenme ve yaşam konularında da öneriler sunmaktadır.

Bedri Ruhselman kimdir? Nereli, kaç yaşında? Bedri Ruhselman kimdir? Nereli, kaç yaşında?

Diğer temizlik videoları çekenlerden farklı olarak, Cem Özkök kendine özgü bir üslup kullanarak büyük beğeni toplamıştır. Videolarında kendi sesini kullanması ve samimi tavrı izleyiciler tarafından sempatik bulunmaktadır. Ayrıca annesi ve anneannesiyle çektiği videolarla da tanınır ve sevilir.

Cem Özkök'ün kişisel hayatı hakkında çok fazla bilgi paylaşılmamakla birlikte İstanbul'da uzun yıllardır yaşadığı bilinmektedir. Tek başına yaşayan Özkök'ün bir evcil köpeği vardır ve 35 yaşındadır. Boyu ise 1.91 cm'dir.

Kaynak: Haber Merkezi