Televizyon ekranlarında oynadığı dizilerle tanınan Cansu Demirci hakkında merak edilen konuları haberimizde derledik.

Cansu Demirci Kimdir? Kaç yaşında?

Cansu Demirci, 25 Nisan 1992’de İstanbul’da doğdu. St. Georg Avusturya Lisesi ve Ticaret Okulu’ndan 2010 yılında mezun olan Demirci, ardından Yıldız Teknik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünü bitirdi. 2018 yılında Almanya’nın Bremen şehrinde bulunan Jacobs Üniversitesi’nde yüksek lisans eğitimini tamamladı.

Cansu Demirc Kimdir Oldu Mu

Cansu Demirci hangi dizilerde, filmlerde oynadı?

Cansu Demirci, oyunculuk kariyerine Sihirli Annem dizisinde konuk oyuncu olarak başladı. Ancak onu üne kavuşturan rol, Selena dizisinde canlandırdığı Selin Aykar karakteri oldu. Selin, evin en büyük çocuğu ve Selena’nın en yakın arkadaşıydı. Dizide, Selin’in aşk, arkadaşlık ve aile ilişkileri konu ediliyordu.

Selena dizisi bittikten sonra, Demirci ekranlarda pek görünmedi. Son olarak, 2017 yılında Kırgın Çiçekler dizisinde konuk oyuncu olarak yer aldı. Şu anda yurt dışında yaşadığı ve özel hayatını medyadan uzak tuttuğu biliniyor.

Cansu Demirci Öldü Mü? Sosyal Medyada Çıkan İddialar

Son günlerde sosyal medyada dolaşan videolar ve paylaşımlar, Cansu Demirci'nin öldüğü yönündeki iddiaları gündeme taşıdı. Bu iddiaların büyük bir yanılgı olduğu ortaya çıktı.

Dilara Kurtulmuş'un Açıklamaları

Dizinin diğer oyuncularından Dilara Kurtulmuş, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, söz konusu iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirtti. Kurtulmuş, "Bu TikTok hesabı bana ait değil! Instagram ve TikTok sayfalarımda paylaşımlarımı kopyalayarak uzun bir süredir benmişim gibi davranan bu hesap hakkında geçtiğimiz ay suç duyurusunda bulundum. Bu hesap, Cansu Demirci'nin öldüğüne dair yalan haberler yayarak insanları kandırmaya çalışıyor. Cansu Demirci hayatta ve sağlıklıdır. Lütfen bu tür yalanlara itibar etmeyin ve bu hesabı şikayet edin" ifadelerini kullandı.

Cansu Demirci hayranlarından sosyal medya hesaplarına destek

Cansu Demirci’nin öldüğüne dair çıkan iddialar, dizinin hayranlarını da üzdü. Birçok kişi, Cansu Demirci’ye destek mesajları gönderdi. Hayranları, sosyal medyada #CansuDemirciYaşıyor etiketiyle paylaşımlar yaptı. İşte o paylaşımlardan bazıları:

  • @melis_34: "Cansu Demirci’ye yapılan bu çirkin saldırıyı kınıyorum. Cansu Demirci hayatta ve sağlıklıdır. Lütfen bu tür yalan haberlere kanmayın. #CansuDemirciYaşıyor"
  • @serhat_07: "Selena dizisinde Selin karakterini çok sevmiştim. Cansu Demirci’nin öldüğüne dair iddialar beni çok üzdü. Neyse ki, gerçek ortaya çıktı. Cansu Demirci’ye geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. #CansuDemirciYaşıyor"
  • @zeynep_88: "Cansu Demirci’nin öldüğüne dair yalan haberler yapanlar utansın. Cansu Demirci hayatta ve güzel. Ona böyle bir şey yapmak çok ayıp. Cansu Demirci’yi çok seviyoruz. #CansuDemirciYaşıyor"

Ansu Demirci Kimdir

Cansu Demirci'nin öldüğü yönündeki iddialar, tamamen asılsız ve gerçeği yansıtmamaktadır. Dilara Kurtulmuş'un açıklamaları ve hayranlarının destek mesajları, bu iddiaların yanlış olduğunu ortaya koymaktadır. Cansu Demirci hayatta ve sağlıklıdır. Bu tür yalan haberlere itibar edilmemesi ve bu haberleri yayan hesapların şikayet edilmesi önemlidir.

Editör: Haber Editörü