Cansu Canan Özgen, sunuculuk kariyerine odaklanan bir televizyon kişiliğidir. Özellikle TV8'de "8'de Bugün" programını sunmaktadır. Ayrıca, "Cansu Canan Özgen'le 40" isimli bir programı da vardır.

Cansu Canan Özgen kimdir? 

Cansu Canan Özgen, 23 Eylül 1989'da İstanbul'da doğdu. Anne tarafından Erzurumlu, baba tarafından ise Selanik göçmeni bir aileden gelen Özgen, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Maden Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur.

Medya kariyerine BJK TV'de sunuculuk yaparak başlayan Özgen, daha sonra Habertürk TV'ye geçiş yapmıştır. Burada 2013-2018 yılları arasında haber kuşaklarında sunuculuk görevini üstlenmiştir. Özgen, bu dönemde "Öteki Gündem" programıyla da dikkat çekmiştir. 2018 yılında Habertürk TV'den ayrılarak A Haber Kanalı'na katılan Özgen, burada hafta sonu haber kuşaklarını sunmuştur. 2019'un başında A Para kanalına geçerek "Gündem Dışı" programını sunmaya başlamış ve 1 Ağustos 2019'da A Para kanalından ayrılarak TV8'e geçmiştir. TV8'de "8'de Bugün" programıyla izleyicilerle buluşan Özgen, 2021'de ise "Cansu Canan Özgen'le 40" adlı programı sunmaya başlamıştır.

Sunuculuk kariyerinin yanı sıra, Cansu Canan Özgen, sanat tarihçisi Talha Uğurluel ile birlikte çeşitli kitaplar yazmış ve yayınlamıştır. Ayrıca birçok kitap seminerinde ve fuarda konuşmacı olarak yer almıştır. 9 Şubat 2020'de eski basketbol oyuncusu ve Gaziantepspor basketbol takımı yardımcı antrenörü Erden Eryüz ile nişanlanmış ve çift, 15 Temmuz 2020 tarihinde evlenmiştir.

Geçtiğimiz yıl içinde büyük bir dolandırıcılık olayıyla karşı karşıya kalmıştır. Mustafa A. isimli bir kişi, kendisini banka görevlisi olarak tanıtarak, Özgen'in 450 bin lirasını dolandırmıştır. Durumu fark eden Özgen, hemen banka yetkililerine haber vermiş ve savcılığa başvurmuştur. Mustafa A., gizli kameralarla yakalanarak dolandırıcılık suçundan tutuklanmıştır.

Cansu Canan Özgen’in medya kariyeri ve yaşadığı zorluklar, onu daha da güçlendirmiş gibi görünüyor. Kendisi, hem sunuculuk kariyerinde hem de yazarlık alanında başarılı adımlar atmaya devam ediyor.

Cansu Canan Özgen Kimdir

Ayşegül Çıdamlı kimdir? Nereli, ne iş yapıyor? Ayşegül Çıdamlı kimdir? Nereli, ne iş yapıyor?

Cansu Canan Özgen nerede çalışıyor?

Cansu Canan Özgen, TV8 kanalında "8'de Bugün" programını sunuyor. Ayrıca, daha önce TV100 kanalında da sunuculuk yapmıştır.

Cansu Canan Özgen aslen nereli?

Cansu Canan Özgen, anne tarafından Erzurumlu, baba tarafından ise Selanik göçmeni bir aileye mensuptur. İstanbul'da doğmuştur.

Cansu Canan Özgen tutuklandı mı?

Cansu Canan Özgen tutuklanmamıştır. Ancak, bir dolandırıcılık olayı yaşamış ve bu süreçte dolandırıcı olarak tanımlanan bir kişi tutuklanmıştır. Özgen, bankada yaşadığı dolandırıcılık durumu sonrasında gerekli yasal işlemleri başlatmıştır.

Kaynak: Haber Merkezi