Süper Lig'de 5. ve 6. Haftanın Programı Açıklandı: Derbi Ne Zaman? Süper Lig'de 5. ve 6. Haftanın Programı Açıklandı: Derbi Ne Zaman?

Peru'nun Başkenti Lima'da Yıldızlar Dünya Halter Şampiyonası'nda Çankırılı Sporcu Dünya Halter Şampiyonu, Dünya Halter Şampiyonu oldu.

22-26 Mayıs 2024 tarihleri arasında Perunun Başkenti Limada başlayan Yıldızlar Dünya Halter Şampiyonasında Çankırılı Sporcu Ramazan Efe Yılmaz 17 ülkenin yer aldığı 55 kg sikletinde Koparmada 99 kilo ile 2. Silkmede 129 kilo ile 1. Toplamda ise 228 kilo kaldırarak Dünya Şampiyonu oldu.
Çankırı Zirve Spor Klübüne mensup olan Çankırılı Sporcu Dünya Halter Şampiyonu Ramazan Efe Yılmaz, 17 ülkenin yer aldığı yarışmada ülkemizin ve şehrimizin adını dünyaya duyurdu.

Lima'da 141 erkek, 141 kadın sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen organizasyona erkeklerde , kadınlarda 8 sporcu ile katılan Türkiye ilk gün 2 altın, 2 gümüş, 2 bronz madalya kazandı.
 

Çankırı Valisi Taşolar'dan teşekkür

Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar, Dünya Halter Şampiyonu Ramazan Efe Yılmaz'a sosyal medya platformu X üzerinden tebrik mesajı yayınladı.
Vali Taşolar mesajında, "Çankırı’lı Sporcumuz Ramazan Efe Yılmaz Peru’da düzenlenen Halter Yıldızlar Dünya Şampiyonasında Dünya Şampiyonu oldu. Bayrağımızı zirveye taşıyan, bize bu gururu yaşatan Ramazan kardeşimi yürekten kutluyorum." ifadelerine yer verdi.


Ayrıntılar Geliyor...

Editör: Burak Kaya