Çankırı’nın sevilen ve tanınmış simalarından, emekli eğitimci ve okul müdürü Adnan Kibar’ın babası Fevzi Kibar, 25 Ağustos 2024 Pazar günü vefat etti. Merhum Fevzi Kibar, uzun yıllar boyunca Dede köyünde ikamet eden, saygıdeğer bir kişilik olarak biliniyordu.

Fevzi Kibar’ın cenaze namazı, Çankırı Ahmet Yesevi Camisi’nde ikindi namazını müteakip kılındı. Cenaze törenine, ailesi, yakınları ve çok sayıda seveni katıldı. Çankırı’da geniş bir çevreye sahip olan Kibar ailesinin bu zor gününde, Karatekin Üniversitesi çalışanı olan Adnan Kibar’a da taziye dilekleri iletildi.

Valiler Kararnamesinde Çankırı'ya Değişiklik Yok: Taşolar Yerini Korudu Valiler Kararnamesinde Çankırı'ya Değişiklik Yok: Taşolar Yerini Korudu

Merhumun cenazesi, kılınan namazın ardından Sarıbaba Aile Kabristanı'na götürülerek toprağa verildi. Çankırı halkı, Fevzi Kibar’ı son yolculuğunda yalnız bırakmadı ve dualarla uğurladı. Fevzi Kibar, hayatı boyunca Çankırı’ya ve çevresine kattığı değerlerle hatırlanacak.

Vefat eden hemşehrilerimizin ailelerine, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz. Acılarınızı paylaşıyor, bu zor günlerde yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyoruz. 
Rahmetli vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve yakınlarına sabır ve metanet diliyoruz. Mekanları cennet olsun.

Kaynak: Berkay Tozlu