Çankırı Karatekin Üniversitesi Fen Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Faruk Karaaslan ve Doç. Dr. Ayşenur Kayabaş Avşar, İl Müdürümüz Sadık Ak'ı ziyaret ederek, "Çankırı Kaynakçası" adlı kitabı takdim ettiler.

Çankırı Karatekin Üniversitesi Fen Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Faruk Karaaslan ve Doç. Dr. Ayşenur Kayabaş Avşar, Çankırı Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadık Ak'ı ziyaret ederek anlamlı bir hediye sundular. Ziyaret esnasında, Çankırı'nın kültürel ve tarihsel zenginliklerini içeren "Çankırı Kaynakçası" adlı kitabı Sadık Ak'a takdim ettiler.

Prof. Dr. Faruk Karaaslan ve Doç. Dr. Ayşenur Kayabaş Avşar, Çankırı'nın tarihini, kültürünü ve doğal güzelliklerini tanıtmayı amaçlayan bu kapsamlı eserin, hem akademik hem de yerel halk için önemli bir kaynak olduğunu belirttiler. Kitap, Çankırı'nın geçmişten günümüze kadar olan serüvenini ve zenginliklerini detaylı bir şekilde ele alıyor.

Diyarbakır'da Festival Coşkusu: Ciğer ve Kadayıf Satışları Rekor Kırıyor! Diyarbakır'da Festival Coşkusu: Ciğer ve Kadayıf Satışları Rekor Kırıyor!

Bu anlamlı hediye, Çankırı'nın değerlerinin korunması ve gelecek nesillere aktarılması adına atılmış önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Kaynak: Berkay Tozlu