Çankırı’nın Atkaracalar ilçesinde, D100 karayolunda meydana gelen kazada bir kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrilen tır, yolun tek şeridini kapattı. Kazada, 24 yaşındaki sürücü Z.İ.K. yaralandı. Olay yerine gelen vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve güvenlik ekipleri sevk edildi.

Atkaracalar Spor Salonu’nda Bakım ve Onarım Çalışmaları Devam Ediyor Atkaracalar Spor Salonu’nda Bakım ve Onarım Çalışmaları Devam Ediyor

Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralı sürücü, daha sonra hastaneye kaldırıldı. Kazanın meydana geldiği D100 karayolunda, tırın devrilmesi nedeniyle tek şeritte trafik akışı durdu ve yolda yoğunluk oluştu. Kaza sonrası trafik kontrollü bir şekilde sağlanırken, yetkililer olayla ilgili inceleme başlattı.

Kaza sebebiyle kısa süreliğine kapanan yolda, ekiplerin çalışmaları sonucunda trafik akışı normale döndü. Yaralı sürücünün sağlık durumu hakkında henüz bir bilgi verilmezken, kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı