ÖZELHABER/ 30lu yaşlarında hayalini gerçekleştirmek için bir serüvene çıkan Çankırılı Şair Merve Erzan kitabını çıkarırken yaşadıklarını duygularını ve düşüncelerini paylaştı. Çıkardığı kitabı Oğlu Efe’ye ve ailesine ithaf ettiğini dile getirdi.

Türk-Alman Dostluğu İçin Kısa Film Yarışması Başladı! Türk-Alman Dostluğu İçin Kısa Film Yarışması Başladı!

Taburemin İç Çekişi Kitabının Yazarı Merve Erzan, “ Okuldaki öğretmenlerim sağ olsunlar beni çok teşvik ettiler. Uzun süredir defterlerin her sayfasına dokunmuşumdur her sayfaya bir ben bırakmışımdır. Hep hayalimdi kitap çıkartmak imza günlerine katılmak o heyecanı yaşamak. 30lu yaşlarımda nasip oldu hayalimi gerçekleştirmek. Dünyaya iyi şeyler bırakmak için savaşıyorum. Gelecek nesillerimize önce hayvan sevgisini aşılamaya çalıştım, bu konuda zaman zaman tek başıma olsam da hayvanların değerli olduğunu çocuklarımıza hep öğretmeye çalıştım insanlar için farkındalık yaratmaya çalıştım. Sevgi her şeye iyi gelecek anlayışıyla yaşıyorum. Şimdi de benden manevi değeri yüksek hatıra bırakıyorum oğluma. Umarım nice güzel eserleri sizlerle buluşturabilirim. Kitabımda ağırlıklı olarak sevgiden bahsettim. Kavuşma kavuşamama, lakin en değerli sevginin bir çocuğun ağlamasıyla başladığından bahsettim. 
Okuyucularım her anlamda yaşanan sevgiyi hissedecekler. Okuyucularıma tavsiyede bulunmak istiyorum. Kitabımı ellerine aldıkları an bir kahve yapsınlar kendilerine. Kahvelerini yudumlarken sindire sindire okumalarını tavsiye ediyorum. Okurken kahveleri bitmiş olacak geride kahve kokusu kalacak ama kitap bitmesin isteyecekler, şiirlerimin kokusunu tekrar tekrar tekrar alacaklar.” Şeklinde konuştu.

Kaynak: Berkay Tozlu