Karadeniz Kalkınma Ajansları Su Ürünleri İçin Güç Birliği Yapıyor Karadeniz Kalkınma Ajansları Su Ürünleri İçin Güç Birliği Yapıyor

Çankırı'nın Yapraklı ilçesine bağlı Buğay Köyü nüfusuna kayıtlı ve bölgenin sevilen esnaflarından Koçumoğlu Oto Kurtarma sahibi Faruk Koçumoğlu (67), geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Olay, dün Çankırı Hıdırlık mevkiinde meydana geldi. Koçumoğlu, aracına otomobil yükledikten sonra Çankırı merkeze iniş yaparken direksiyon başında aniden fenalaştı. Kalp krizi geçiren Koçumoğlu, çekici aracında bulunan yolcuların frene basmasıyla olası bir kazanın eşiğinden dönüldü.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Koçumoğlu’na kalp masajı yaptıktan sonra onu ambulansla Çankırı Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Koçumoğlu, bu sabah saat 08.15'te yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Evli ve 2 çocuk babası olan Faruk Koçumoğlu'nun vefatı, ailesi, yakınları ve Çankırı esnafı tarafından derin bir üzüntüyle karşılandı. Merhumun cenazesi, bugün ikindi namazına müteakip Yapraklı Buğay Köyü'nde kılınacak olan cenaze namazının ardından aile kabristanına defnedilecektir.

Çankırı Haber.net ailesi olarak: Vefat eden hemşehrimizin ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve yakınlarına sabır ve metanet diliyoruz. Mekanı cennet olsun.


Faruk Koçumoğlu-1

Kaynak: Burak Kaya