Çankırı'da Eş Zamanlı Denetimler Tamamlandı: 10 Kurumda Denetim! Çankırı'da Eş Zamanlı Denetimler Tamamlandı: 10 Kurumda Denetim!

Çankırı'nın Merkez ilçesine bağlı Ballıca köyü mevkiinde, yük treni ile hemzemin geçide giren hafriyat kamyonunun çarpışması sonucu meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybetti, üç kişi ise yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, 50 yaşındaki Muharrem Uçar'ın kullandığı 53 FN 402 plakalı hafriyat kamyonu, hemzemin geçitten geçerken, 48 yaşındaki Alper Y. yönetimindeki yük treni ile çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle savrulan kamyon yan yatarken, kazada kamyondaki Berat K. (18) ve tren makinisti Alper Y. ile makinist yardımcısı Bayram O. (63) yaralandı. 

Çankırı'da Yük Treni

Olayı gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Sağlık ekipleri kısa sürede olay yerine gelerek ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, kamyon şoförü Muharrem Uçar'ın hayatını kaybettiği belirtildi. 

Kazanın ardından olay yeri ekipler tarafından incelenmeye başlandı. Çankırı Emniyet Müdürlüğü ve ilgili yetkililer, kaza ile ilgili detaylı bir soruşturma başlattı. Kazanın sebebi ve olası kusurları belirlemek için çalışmalar sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı