ÖZELHABER/ AK Parti Grup Başkanvekili ve Çankırı Milletvekil M. Emin Akbaşoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Çankırı'da devam eden TOKİ projelerinin hızla ilerlediğini duyurdu. Akbaşoğlu, Çankırı Merkez Tuzlu ve Karatekin Mahallelerinde yapımı süren 712 konuta ek olarak Aşağı Pelitözü’nde 480 konutun hızla yükseldiğini belirtti. "Hak sahibi ailelerimize şimdiden güzel yuvalarında mutluluklar diliyorum. Hayırlı olsun," diye ekledi.

Akyurt'ta Trafik Kazası: Park Halindeki Tıra Çarpan Araçta 1 Kişi Hayatını Kaybetti Akyurt'ta Trafik Kazası: Park Halindeki Tıra Çarpan Araçta 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Ayrıca, Kurşunlu’da başlatılan 3. ve 4. Etap TOKİ projelerinde de 500 konutun hızlıca yükseldiğini ifade eden Akbaşoğlu, "Çankırı’mız ve ilçelerimiz için çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz. Hayırlı, uğurlu olsun," diyerek sözlerini tamamladı.

Bu projelerle birlikte Çankırı'da toplam 1192 yeni konut inşa ediliyor. TOKİ projelerinin tamamlanmasıyla, hak sahipleri modern ve konforlu yaşam alanlarına kavuşacak.

Kaynak: Berkay Tozlu