Komşusunun bahçesinde bulunan ağacın dalları evinin bahçesine geçtiği ve ağaç yapraklarının bahçesi ile evinin çatışına döküldüğü gerekçe gösteren M.M. (66) isimli vatandaş Çankırı Belediyesi’ne başvurarak ağacın budanmasını istedi. Çankırı Belediyesine bağlı ekiplerinin ağacı budamasından memnun kalmayan M.M (66) birçok kez Çankırı Belediyesine giderek ağacın tamamen kesilmesini istedi.
Ağacı tamamen kesilmesini talep eden vatandaş birçok kez Çankırı Belediyesi’ne giderek durumu aktardı. Sinirlenen vatandaş isteğinin gerçekleştirilmediğini savunarak daha öncede elinde taş ile belediye camlarına saldırmak istemiş ama zabıtalarca sakinleştirilerek vazgeçirildiği öğrenildi.

İddiaya göre, engelli olduğu söylenen M.M. (66), isimli bir vatandaş, Çankırı Belediye Başkanlığı bina girişinde zabıta ekipleri ile tartışmaya başladı. Tartışma alevlenerek kavgaya dönüştü.
 

236F037B Af2D 4133 B8B2 4Bbf9A250Fb8

Kavgaya dönüşen tartışmada M.M. (66) isimli vatandaş zabıta ekiplerine bıçak çekti. Çevreden olayı görerek sakinleştirmek için gelen diğer vatandaşlara da bıçak çeken M.M.(66) zaman zaman müdahaleleri etmek isteyenleri bıçakla kovaladı.
Olay yerinden kaçmak isteyen vatandaş ile zabıta ekipleri arasında kovalamaca yaşandı. Belediye İş Merkezi yanında bulunan Dostlar Züccaciye önünde çıkan arbedede Çankırı Belediyesi Temizlik Hizmetleri Müdürlüğü’nde çalışan M.G (43) isimli bir işçiye saldırıda bulunarak bacağından bıçakladı. Arbede esnasında M.M.’de yaralandı.

Şehidimin Kokusu Projesi: Çankırı’da Şehit Mezarlıklarına Ziyaret Şehidimin Kokusu Projesi: Çankırı’da Şehit Mezarlıklarına Ziyaret

D4Feb49E E45E 49A1 A116 963912C82636


112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar ile olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Olay yerine gelen sağlık ekipleri arbedede yaralanan M.M. (66) ve bacağından bıçaklanan M.G.’ye müdahale etti.
Alınan bilgiye göre sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Konuyla alakalı olarak Çankırı İl Emniyet Müdürlüğü’nce inceleme başlattığı öğrenildi.

Whatsapp Image 2024 06 06 At 15.41.33

Kaynak: Burak Kaya