Çankırı'da jandarma ve polis ekiplerinin düzenlediği eş zamanlı operasyonlarda, uyuşturucu madde ticareti yapan ve kullanan şüphelilere büyük darbe vuruldu. Operasyonlar sonucunda, toplamda 796 adet sentetik ecza hapı ele geçirildi.
Eş zamanlı operasyonlarla büyük darbe
Çankırı İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde kullanan ve satan şahıslara yönelik titiz bir çalışma yürüttü. Yapılan istihbarat çalışmaları sonucunda, iki ayrı noktaya eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonlarda, uyuşturucu madde ticareti yaptığı ve kullandığı tespit edilen şüpheliler gözaltına alındı.
Yüzlerce hap ele geçirildi
Operasyonlarda yapılan aramalarda, toplamda 796 adet sentetik ecza hapı ele geçirildi. Ele geçirilen uyuşturucu maddelere el konulurken, gözaltına alınan şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.