Çankırı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Bakan Danışmanları Sevim Karaloğlu ve Elif Nur Yaman Saçal, Çankırı Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışmanlığı Merkezi'ne anlamlı bir ziyarette bulundu. Danışmanlara, Hanımefendi Didem Taşolar ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdulhaluk Longa da eşlik etti.

Ziyaret öncesinde, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün yürüttüğü projeler ve çalışmalar hakkında bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda, bakanlık politikalarının yerel düzeyde uygulanması ve merkezde sunulan hizmetlerin kalitesinin artırılması amacıyla yapılacak faaliyetler değerlendirildi.

Ziyaret sırasında, Çankırı Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışmanlığı Merkezi'nin sunduğu hizmetler hakkında bilgi alan bakan danışmanları, merkezin çalışmalarına destek vermeye devam edeceklerini belirtti. Bu ziyaretin, hem çalışanların moralini yükseltmesi hem de hizmet alan bireylerin ihtiyaçlarının daha iyi anlaşılması açısından önemli olduğu vurgulandı.

Çankırı'da Rehabilitasyon Merkezi Ziyareti Bakan Danışmanları Çalışmaları İnceledi (4)-1

Yol Kontrolünde Skandal! Çankırı’da Polis Memuruna Tutuklama Yol Kontrolünde Skandal! Çankırı’da Polis Memuruna Tutuklama

Çankırı'da Rehabilitasyon Merkezi Ziyareti Bakan Danışmanları Çalışmaları İnceledi (3)

Çankırı'da Rehabilitasyon Merkezi Ziyareti Bakan Danışmanları Çalışmaları İnceledi (2)

Çankırı'da Rehabilitasyon Merkezi Ziyareti Bakan Danışmanları Çalışmaları İnceledi (1)-1

Çankırı'da Rehabilitasyon Merkezi Ziyareti Bakan Danışmanları Çalışmaları İnceledi (7)-1

Çankırı'da Rehabilitasyon Merkezi Ziyareti Bakan Danışmanları Çalışmaları İnceledi (6)-1

Çankırı'da Rehabilitasyon Merkezi Ziyareti Bakan Danışmanları Çalışmaları İnceledi (5)-1

Kaynak: Haber Merkezi