Çankırı'nın Kurşunlu ilçesinde yaşanan trafik kazasında 2 genç hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Kaza, Kurşunlu ilçesi yakınlarında, sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobilin takla atması sonucu meydana geldi. Plakası öğrenilemeyen araç, henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak devrildi. Araçta bulunan gençler, O.A. (17), S.G. (14), T.K. (15), H.E.Y. (14), İ.H.Y. (14) ve M.R.B. (13), kazada yaralandı.

İl Müdürü Longa, Kadın Hizmetleri Çalışmalarını Yerinde İnceledi İl Müdürü Longa, Kadın Hizmetleri Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Kazanın ardından olay yerine sağlık ve güvenlik ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahale sonucunda, O.A. ve S.G.’nin olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Kazadan yaralı kurtulan T.K., H.E.Y., İ.H.Y. ve M.R.B. ise ambulanslarla Kurşunlu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların durumlarının ciddiyeti hakkında henüz bir bilgi paylaşılmadı.

Kazanın meydana geldiği bölge güvenlik güçleri tarafından incelemeye alındı. Kazanın nedeni henüz netlik kazanmasa da, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesinin önemli bir etken olduğu düşünülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı