ÖZEL HABER/Çankırı Belediyesi tarafından Ziraat Bankası, İş Bankası, Vakıf Bank ile 100. Yıl Kültür Merkezi arkasında yer alan Belediye Caddesi'nde gerçekleştirilen altyapı çalışmaları, bölgede ciddi rahatsızlıklara yol açtı. Çalışmaların ardından Belediye Caddesi ve Atatürk Anıtı çevresinde yoğun bir kanalizasyon kokusunun yayılması, vatandaşların ve esnafın tepkisine neden oldu.

Çalışmalar öncesinde bölgede böyle bir koku olmadığına dikkat çeken vatandaşlar, Çankırı Belediyesi'nden acil çözüm talep ediyor. Yükselen koku, cadde ve sokaklarda dolaşan vatandaşların rahatsızlık hissetmesine neden olurken, çevre esnafı da durumu eleştiriyor.

Çevre esnaflarından N.K., kokunun yayılmasının ardından müşteri ve halkın şikayetlerinin arttığını belirtti. N.K., "Burada daha önceden böyle bir koku yoktu. Ancak son zamanlarda lağım kokusu çevreyi sarmış durumda. Müşterilerimiz ve halk bu durumdan oldukça rahatsız. Yeni yapılan çalışmalardan sonra koku ortaya çıktı ve herkes bu durumdan şikayetçi. Yetkililere buradan sesleniyoruz; bu kokunun bir an önce giderilmesini istiyoruz," şeklinde konuştu.

Kanalizasyon kokusunun yayılmasına neden olan altyapı sorunlarına ilişkin olarak Çankırı Belediyesi'nin acil bir çözüm bulması gerektiği ifade eden vatandaşlar. Temizlik ve iyileştirme çalışmalarının hızla yapılmasını talep ettiklerini söylediler.

HABER: Burak Kaya

Çankırı’da Koku Krizi! Belediye Çalışmaları Yeni Bir Sorun Getirdi!7

Çankırı’da Koku Krizi! Belediye Çalışmaları Yeni Bir Sorun Getirdi!7 (1)

Çankırı’da Koku Krizi! Belediye Çalışmaları Yeni Bir Sorun Getirdi!6

Çankırı’da Koku Krizi! Belediye Çalışmaları Yeni Bir Sorun Getirdi!5

Çankırı’da Koku Krizi Belediye Çalışmaları Yeni Bir Sorun Getirdi

Kıbrıs Gazisi Dursun Şahin, Çankırı’da Son Yolculuğuna Uğurlanıyor Kıbrıs Gazisi Dursun Şahin, Çankırı’da Son Yolculuğuna Uğurlanıyor

Çankırı’da Koku Krizi Belediye Çalışmaları Yeni Bir Sorun Getirdi 1

Çankırı’da Koku Krizi Belediye Çalışmaları Yeni Bir Sorun Getirdi 3

Çankırı’da Koku Krizi Belediye Çalışmaları Yeni Bir Sorun Getirdi 2

Çankırı’da Koku Krizi Belediye Çalışmaları Yeni Bir Sorun Getirdi 4

Kaynak: Burak Kaya